tisdag 19 augusti 2014

Oljeavskiljare klass 1

En klass avskiljare arbetar genom gravimetrisk princip och har inget filter . Det finns två klasser av oljeavskiljare. I ligger utsläppsgränsen på mg opolära kolväten per liter och för . Med utbytbart koalescensfilter. Teleskopiska och tiltbara förlängningshalsar.

Betäckningar i klass B (1ton) eller klass D (ton) av gjutjärn enligt SS-EN- 124. ALFA Koalescensoljeavskiljare, klass , är en effektiv oljeavskiljare vid . Våra oljeavskiljare är lämpliga för verkstäder, fordonstvättar, bensinstationer,. En klass I avskiljare är utrustad med en så kallad koalesator, och ska klara en.


Mäter nivån på slam och olja i oljeavskiljaren. I en oljeavskiljare avskiljs olja och slam från vattnet vilket minskar den. Ny storlek för garage som inte behöver oljeavskiljare ().


Tillsynsmyndighetens ansvar.

Hur fungerar en oljeavskiljare? Bypass-avskiljare och spygatt. Klass avskiljare – utrustad med koalesator. Oljeavskiljarna har genomgått provning där ett certifierat laboratorium har anlitats.


Produktnamn, Certaro NS( klass ) PE. Kenrex filterbrunn kan bland annat användas för att minska utgångshalten på befintlig oljeavskiljare till klass norm, SS EN 858. Filterbrunnnen klarar av höga.


Verksamheter som hanterar olja, till exempel verkstäder, biltvättar, bensinstationer och parkeringsplatser, måste installera en oljeavskiljare av klass för att . Med automatiskt stängande utloppsventil. NSF-numret anger vid vilket flöde. OLJEAVSKILJARE MARKFÖRLAGDA. KESSEL Oljeavskiljare klass 1. Tillverkad enligt EN 8i rotationsgjuten polyeten. För markförlagd installation.


Vår oljeavskiljare är P-märkt, vilket betyder att SP SITAC kontrollerar att. Oavsett om du är intresserad av avskiljning enligt klass eller klass har vi lösningar .

Markförlagd oljeavskiljare klass för spolhallar och biltvättar. UMH-Koalescensavskiljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg