fredag 15 augusti 2014

Gängtejp instruktion

Vare sig du använder gängtejp eller lin och gängpasta, vilket vi före- drar, så skall du raspa den utvändiga gängan lätt med ett bågfilsblad eller fil för att få det att . Har just plockat bort den gamla toaventilen och skall sätta dit en ny och en ny genomföring. Hur gör man med gängtejp ? Det blir första gången . Byte bottenventiler och genomföringar, råd sökes. Ingenstans visas det i gardenas instruktioner (tryckta och filmer) att .

Gängtejp eller VVS tätning? I mitt fall har de använt gängtejp överallt istället för lin vid installationen. De ställen där det nu läcker så tror jag att det hade varit tätt med lin. Läs igenom instruktionen nedan och följ bruksanvisningen på för-.


Linda gängtejpen 7-varv runt gängorna. Grepp i slutet av bandet med fingrarna. Tryck på avsluta av rörmokare gängtejp tätning mot röret trådarna på den manliga slutet av röret, på ett . Dessa tätar utan lin eller gängtejp.

Så här använder du gängtejp. Anledningen till att jag skriver det är att gängtape börjar läcka om man rubbar rören vilket . Elpatronen ska monteras längst ner på handdukstorken, till höger eller vänster. Använd endast det medföljande monterings- verktyget. Rikligt med gängtejp rekommenderas vid anslutning mot gängade delar.


BLUE LINE är en klämringskoppling för polyétenrör. Nr tre så att loctite gängtape är det bästa, däremot inte loctites tätnings. Finns det någon bra instruktion på nätet om hur man går till väga? Täck över snabbkopplingens gängor (14) med gängtejp och montera fast.


Täck huvudventilens (7) gängor med gängtejp och fäst huvudventilen i regulatorn . Sätter sig gängtejpen efter ett tag? Clas Olsson säljer ett komplett paket med instruktioner för ett par tior. GXTriomont XS innanmäte. Ventil placering i cisternen Intro I det här avsnittet. För tätning av alla typer av gängförbindningar inom t ex hydrauliska system, tryckluft, kylanläggningar, värme- och ventilationsanläggningar.


Borrmaskin, bågfil, kniv, rörbockningsverktyg, skiftnyckel, polygrip och tumstock. Kom ihåg att komplettera med. Skruv, plugg, silikon, gängtejp eller lin och.

Testa med gängtejp , det drar du runt gängen några varv innan du . Dokumenterade instruktioner för montage och inbyggnad finns för varan. Läs denna instruktion innan du börjar montera! Lägg på gängtejp eller använd Loctite 5på de synliga gängorna.


Här hittar du instruktioner för Montering av klämringskoppling och Limning av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg