tisdag 18 augusti 2015

Fondvägg

En fondvägg är oftast att man gör en vägg(ibland flera) i ett rum som är. Visste du att om du ska lyckas med helheten och få ut det bästa av din fondvägg bör du dra ut kulören i rummet! Det är ett av mina tips kring hur . Letar du efter en fondvägg ? Upptäck vårt breda sortiment av fototapeter.


Gratis frakt och lim ingår.

Det kan vara en fördel om man till exempel har ett långsmalt rum att välja en mörkare kulör som fondvägg på de korta väggarna. Fondvägg av Fototapet eller vanlig Tapet. Följ tapettrenden att sätta fondväggar! Vi på tapetstore erbjuder mängder av fototapeter . Beställ en fondvägg från någon av våra kollektioner eller skapa din egna fondvägg med ett foto eller egen design. Alla våra fondväggar är tryckta på ett . Hitta inspiration till din fondvägg oavsett vilket ruvardagsrum, kök eller sovrum.


Köp prisvärda fototapeter med hög kvalité hos Familjetapeter.

Den här effekten får man av en fondvägg. Placera alltså gärna fondväggen på en av kortväggarna i ett avlångt rum eller en lång korridor. Med nya tapeter får du enkelt en helt ny stil i rummet.


Kolla in tv-klippet – så . Hur får man upp en fondtapet? Genom att börja på rätt sätt och förbereda sig. Här är steg för amatören som resulterar i en finfin fondvägg.


Med en avvikande fondtapet kan du förändra rummets karaktär. En ljus fondvägg får väggen att kännas längre bort och ger rummet en luftigare känsla. Mässing som fondvägg i dusch.


Detta badrum snubblade vi över för ett tag sen och fastande för den snygga fondväggen i mässing. Att måla fondvägg är inte så svårt. Förra sommaren bestämde vi oss för att måla den ena väggen i vardagsrummet, men sedan glömde jag att visa resultatet för er.


Jag kände att det var dags idag! Låt din mässmonter sticka ut ur mängden med en snygg fondvägg ! Vi hjälper dig ta fram en fondvägg som passar ditt företag. Knasigt hur saker som varit fasligt ångestladdade i många år plötsligt kan känns härligt lockande igen.

Jag hade tänkt att sätta en fondvägg i tvrummet, hade tänt att har den där vi ska har tvn. Hos oss på Stenbolaget hittar du många alternativ till en avvikande och trendig vägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg