onsdag 12 augusti 2015

Laminera papper utan maskin

Skydda dina utskrifter, fotografier och viktiga handlingar genom laminering. För enkel laminering utan maskin. Flera olika storlekar att välja mellan.


Riskera inte att förstöra fina ytor genom att skrapa av det utan täck istället över stearinfläcken med en bit. Du behöver ingen dyr lamineringsmaskin för att ge papper en glansig och proffsig look.

Finns det så man kan göra det hemma? Utan o behöva köpa nån speciell maskin ? Ska göra en bok till min dotter. Hur är det nu med ultraljudsbilder. Ultraljud bilder förstörs vid inplastning? Ingen lamineringsmaskine er nødvendig.


Har du bara några papper som du vill laminera och inte har lust att köpa . Ett enkelt sätt att laminera utan maskin.

Lamineringsfickor, för inplastning av t. En linjal är ett bra hjälpmedel att ha . Det är nämligen inte bara bra för att stryka kläder – utan har också. Behöver du laminera ett papper , men saknar lamineringsmaskin? Därför vill jag laminera bilderna. Vad ska jag använda för maskin , spelar det någon roll om det är en dyr eller billig maskin.


Hur gör man med Fine Art papper , dessa vill man ju gärna inte förstöra känslan av. För dig som på ett enkelt sätt vill skydda utskrivna dokument och bilder. Laminatorn är utrustad med automatisk pappersmatning, klarar laminatplast 80- 125 . Självlaminerande fickor som inte kräver någon maskin.


Reviews It is my favorite vegetarian place in Kiev. Min är en rullaminator utan värme. Jag ska laminera tapet, papper , plast och foton. Design papper , strukturerade, transparent, plast tex.


Du kan enkelt anpassa bild och text efter olika målgrupper utan att tryckkostnaden påverkas. Lacka, laminera , limbinda eller stansa?

Inga mera vikta hörn och i misstag vikta papper. En sådan klarar av att laminera upp till tre Alamineringsfickor per minut. Extra breda lamineringsfickor gör att hålen inte går igenom dokumentet utan hamnar i marginalen. Du kan laminera in broschyrer, instruktioner, bruks-.


Kallaminat i PP-plast för laminering utan maskin. Du som investerar i en GMP- maskin eller. Metoden är lämplig för alla obestrukna och matta papper.


Din utskrift behöver alltså inte lamineras utan vi skriver direkt på materialet. Man kan laminera papper med en enklare maskin och man kan klippa och klistra. Klipp en bit kontakt papper så att dimensionerna är större än föremålet som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg