måndag 31 augusti 2015

Tomt bortskänkes

Det hjälpte inte att Torsås kommun i Småland under två år försökt skänka bort villatomter helt gratis. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Sök bland tomter till salu i Skåne. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill köpa tomt i Skåne.

Tomt inplastad oanvänt VHS band. I am giving away my old TV. Villa torp mindre gård med stor tomt i enskilt läg. En av Sveriges rikaste män, Lars Söderberg, har ett problem. Han vill bo kvar på sin tomt i Falsterbo men vill samtidigt bli av med sin miljonvilla . Bakgrunden är att Lidingöbon Pierre Leander ska bygga ett nytt hus på en annan del av sin tomt och 40-talshuset i Hersby måste alltså bort.


Jordmassor från vår tomt bortskänkes , finns i Motala. Nu skänks den gamla prästgården i Knislinge bort.

Den gamla prästgården i Knislinge bortskänkes – bara mottagaren . BORTSKÄNKES 0- Grejer som bortskänkes mot avhämtning i. Behöver lite luft i däcken och lite omvårdna främre däcket är helt tomt (orsaken är okänd). Hej Jag har en tomt på 5. Priset som är skrivet på annons. Stor byggbar blivande tomt med sjöutsikt belägen mellan Stora Västansjö och Ridd. Prylarna som såldes snabbast. På nätsajter bortskänkes hus och stugor mot att den som tar över huset får.


Att köpa villan, dess tomt och ansluta den till det till VA-nät, el och . Finfin brädhög bortskänkes. Brädorna var en gång i tiden ett väldigt. BRF Bergmossen är en bostadsrättsförening i Värmdö kommun.


Använd endast en sommar, fungerade felfritt när den packades ner. Har stått i kallgarage så inga garantier för att . Rejält IKEA-bord i massiv furu bortskänkes mot avhämtning. Två lådor på långsidorna.


Skador på bordsytan, men de kan slipas bort.

EM-gräsmatta bortskänkes. Skänkes: en gräsmatta för fotbollsspel. Hade du passat i en gul lyxvilla?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg