onsdag 26 augusti 2015

Brandskyddsfärg stål

Vi är Nordens ledande tillverkare inom området. Produkten är EU-klassificerad samt certifierad med . Brennicks Safir för Stål tillsammans med Alcro täckfärg . Fontefire ST är en vattenburen brandskyddsfärg som är avsedd i första hand för inomhusbruk. De olika tillverkarna av stål har tabeller över sina profiler.


Den omvandlas till et tjockt skumskikt då den utsätts för höga temperaturer vid brand.

Brandskyddsfärg är i vit täckande, vattenburen och halogenfri färg. F = Omkretsen av det stål som exponeras för branden. A = Sektionens tvärsnittsarea. Ett vanligt förekommande krav är att trä- och stålkonstruktioner ska ha ett ytskikt av expanderande brandskyddsfärg , eller att genomföringar och öppningar ska . Du finner också system för att behandla bärande trä och stål mm. Stål tappar av sin bärande förmåga vid ca 5grader C. Det innebär att det skulle ta.


Hensels svällande brandskyddsfärger det bästa möjliga brand och.

Vit, vattenspädbar, brandskyddsfärg som målas på kablar för att fördröja tiden till kortslutning vid en eventuell brand. Vid värmepåverkan expanderar Universal . Mängden brandskyddsfärg som appliceras för att uppnå förskriven brandteknisk klass . Vilken Unitherm brandskyddsfärg har jag till stål ? Om stålet är inomhus heter produkten Unitherm Safir och är stålet utomhus Unitherm. Stål leder värme mycket bra (snabbt).


I en oskyddad stålprofil. Om brandskyddsfärg blir fuktig. Alla skador på primern har reparerats och att ny primer har applicerats. Bärande stål , betong, trä, textil och övriga ytskikt.


Previs Brandskydd AB är leverantör av brandskyddsfärg för stål från Rudolf Hensel GmbH. Använder man exempelvis färg ”A”, kostar den . CON-RFB HS är en brandskyddsfärg för stål. Inomhus i system för brandisolering av bärande konstruktioner av stål , trä och betong.


Nullifire SC8är en vattenburen svällande brandskyddsfärg för bärande. Stål primat med okänd typ av primer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg