måndag 17 augusti 2015

Golvlampa koppar

Armaturen har en Esockel som klarar 60W och du kan välja . En smidig golvlampa i unik design. Med böjbar lamparm får du enkelt ljuset där du behöver det! Passar perfekt vid läshörnan.


Du hittar ett brett sortiment av golvlampor på BAUAHUS, en golvlampa är en fin komplementbelysning och ger ditt.

GOLVLAMPA EGLO BORGILLIO KOPPAR. En riktig eyecatcher är golvlampa Captain. Med sin ståtlighet och sin effektfulla ljusbild gör denna lampa hela rummet. Välj en i övrigt sober miljö och denna . Enkel och stilren golvlampa i kopparfärgad metall.


Integrerad LED- lampa som motsvarar ca 40W. Spektakulär lampa som går att vinkla, samt en dimmer på lampsladden så man själv kan reglera ljusstyrkan.

Golvlampa Captain i koppar. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller i koppar som lockar ? Tre olika möjligheter ges, antingen placeras lampan direkt på golv som klot på runda metallkulor, . Kvist golvlampa med armar i rå koppar och stativ med svart strukturlack. Lampan har en transparent slad fotströmbrytare med dimmer och jordad stickpropp. En mycket vacker lampa STILETTO som består av fina tripodben i svart metall samt en lampskärm av plast i glänsande kopparfärg . Strömbrytarna utgörs av dragsnören. Diamond är en snygg golvlampa som finns i flera olika färger . En snygg lampa i koppar med en nytänkande design där man bevarar klassiska inslag med marina och industriella inslag.


Lägg till designer stil till ditt utrymme med vår snygga Arc Koppar med en runt bas. En modern design av Achille Castiglioni. Ståtlig golvlampa i vintagestil från Eglo. Pampig lampskärm i svart stål utvändigt och kopparfärgat stål invändigt.


Ger en aning riktat ljus. PH 3½-2½ golvlampa från Louis Poulsen, design Poul Henningsen. Lika fin att använda med en naked dekorativ glödlampa som med en lampskärm.

Den kromade toppen som symboliserar stjälken, bildar ett distinkt avslut. Snygg praktisk golvlampa av metall med ställbar skärm. Två olika möjligheter ges, antingen placeras lampan direkt på golv som klot på runda metallkulor, eller. En diffuserad mjukt strålande lamellkontruktuion, som har hämtat sitt formspråk från hängande druvklasar. Valencia golvlampa koppar.


Här ser du Jonas Bohlin och Örsjös Kvist som golvlampa med fyra armar, i mässing eller koppar med ett kontrasterande stativ i svart. Den har en fantastisk design som kan . Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg