måndag 24 augusti 2015

Nyckelskåp med kodlås utomhus

Hos oss kan du köpa inbrottssäkra nyckelskåp med kodlås på nätet. Alltid billiga priser och fri frakt inom. Mekanisk kodlås , kan avn. Upplev högsta säkerhet med intelligenta nyckelskåp med kodlås som du hittar här online.


Nyckelskåp med kodlås godkända av försäkringsbolagen.

Finns även med nyckellås. Besök vår webbutik för mer information om vårt sortiment. Brett sortiment av låsbara nyckelskåp , nyckelgömma och medicinskåp. Vi har även nyckelgömmor för de tillfällen då du kan tänkas behöva förvara nycklar utomhus som andra kan behöva tillgång till. Teknisk information: För att organisera och säkra nycklar.


För väggmontering inomhus och i skyddade områden utomhus. Kombinationslåst nyckelskåp med fyrsiffrigt kodlås , robust metallhölje och två upphängningskrokar. Skåpet tål att användas både utomhus (på skyddade platser) .

AJ Produkter har nyckelskåp för säker förvaring i flera varianter och storlekar. Välj mellan nyckellås och kodlås. Certifierat nyckelskåp , krokar, kodlås. Skruvar och pluggar medföljer.


Med nyckelbrickor i plast. Av pulverlackerad stålplåt. Handla Litet nyckelskåp med kombinationslås i vår webbutik. Användningsområde, Inom- och utomhus.


Låskompaniet har Smarta nyckelboxar med mekaniska kodlås för utlämning av nycklar. Nyckelgömmor används för förvaring av extranyckeln utomhus. Bara den som kan koden kommer in i. Nyckelbox är ett samlingsnamn för små nyckelskåp , ibland även kallade nyckelgömma. Det innebär att om de placeras utomhus , så omfattas de inte av fastighetens . Nätt och enkelt att använda. Förberett för fastskruvning.


Praktiskt och smidigt nyckelskåp för utomhusbruk.

Tillverkat i stål och låsbart med fyrsiffrig, individuellt inställbar, kod. Exempel på användningsområden: . Stöldskyddande småskåp i solid stålplåt med elektroniskt kodlås och nödnyckel. Dörren låses med tjockare reglar i . Skåpen är förberedda att förankras i vägg.


Här hittar du instruktionsvideos och andra bra tips om hur du använder våra produkter. Tveka aldrig att ringa eller maila oss om du har ytterligare frågor. Designskåp för värdesaker 80x285x3mm, kodlås.


Smart och snygg funktion i ett - nya GOLDILOCKS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg