fredag 14 augusti 2015

Vit gummiduk

EPDM-gummiduk 60° med vävinlägg. Vit gummiduk för livsmedelsindustrin. Tål syror och kemikalier bra. Handla gummidukar från Kuntze! Materialet är smak- och luftfritt.

Beställ gummidukar i hög kvalitet från Kuntze! MATERIAL: Vit naturgummiduk med den fördelen att den ej färgar av sig. Gummiduk Vit Livsmedels (NBR) mm. Användningsområde För livsmedelsindustrin.


Ett högvärdigt fett och oljebeständigt material . Vi lagerhåller gummiduk i samtliga kvaliteter och dimensioner för omgående leverans. PLANPAckNiNgAr gummiduk. Vit SBR gummiduk lämplig för livsmedelsindustrin.

En medelhård vit gummiduk som är lämplig i de flesta applikationer, för packningar och. Medelhård gummiduk som är lämplig i de flesta applikationer för packningar. Finns även vit gummiduk (NR) för applikationer som är känsliga och där elektrisk.


Här hittar du allt du behöver veta om gummiprodukter så som gummiduk , elastomerer,. Egenskaper: hög slitstyrka. Kantlist 1-mm i vit PVC. Skyddar kanter och hörner.


Med hög bränsle- och oljebeständighet. Hårdhet: ± shore. Specifik vikt: ± 05. Kraftiga ovala blad som växer i rosett. Blomkolven omges av stora dekorativa vita hölsterblad.


Plantera alltid i vattenväxtjord. Identifieringsfärg: vit. Vet någon var man kan köpa en mindre gummiduk eller silikonduk i färgen vit ? Jag ska klippa till småbitar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg