onsdag 12 augusti 2015

Renovering av gamla vedspisar

Gamla vedspisar kan stoppas – enligt nya regler. Hos Spisgubben hittar du bland annat gamla vedspisar och kaminer från. För över tjugofem år sedan fick jag in min första vedspis för renovering av en kund. I en tidigare artikel beskrev jag hur vi köpte en vedspis från ett fallfärdigt ruckel.


I samband med denna renovering kunde jag också konstatera att denna vedspis.

Liljerum VIIII: Gamla dörrar I. Det kommer ett stopp för att nyinstallera gamla vedspisar. Om man vill ha en vedspis , vad gör man? Helt nyrenoverade gamla vedspisar.


Här hittar du gamla, renoverade vedspisar som vi har renoverat i vår verkstad. Vi har ersatt trasiga delar med nygjutna . Vi tittar på ett gammalt torp med befintlig vedspis. Josef Davidson i Reftele har jättemycket reservdelar till gamla spisar .

Ny eller gammal vedspis , vad gör sig. Renovering av spisar, kaminer. Vi gör gamla spisar till nya.


Har du en gammal vedspis , kamin eller skorsten i behov av renovering hjälper vi så klart till. Med den nya spisen var de gamla matlagningskärlen plötsligt odugliga - de gamla. Det är förhållandevis enkelt att renovera en vedspis om den inte har . Gamla Vedspisar - företag, adresser, telefonnummer. Försäljning, montering och renovering av kaminer och skorstenar.


Ny vedeldad köksspis eller renovera en gammal? Här säljer vi reservdelar och tillbehör till gamla vedspisar och vedkaminer från Husqvarna. Järnspisen kallas ofta hjärtat i gamla hus. Här får du information om vad du ska tänka på och vad som gäller när du ska byta ut, renovera eller installera till exempel vedspis och kamin. Nytillverkade kaminer och vedspisar , gamla och antika vedspisar och kaminer.


Många undrar vad skillnaden egentligen är mellan en ny och . En totalrenovering av vedspis tar ca. Det kan däremot ta längre tid om jag måste söka efter delar.

Arbetet urförs till ett fast pris, så inga överraskningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg