fredag 21 augusti 2015

Måla gamla dörrar vita

Sliten innerdörr som behöver målas om? Här hittar du tipsen när du ska måla om en innerdörr. Lär dig mer om färgval, grundarbete och målning.


Målaren visar hur du slipar, spacklar och målar en spegeldörr med perfekt resultat. Så här målar du en mörk dörr.

Det är lätt att fräscha upp inomhus, t. Tänkte spackla och måla om mina gamla innerdörrar från 50-talet då. Måla dörrar - Allt om målning alltommalning. För en dörr är det lämpligt med tre sektioner.


Starta längt ned och jobba uppåt. Hur det än förhåller sig så kan du istället för att köpa nya dörrar – pigga upp dina egna. Färgen valdes, inte vitt utan en svagt gråblå nyans.

Nya handtag och lås finns i många olika utföranden och gamla modeller kan . Någon som har målat om sina innerdörrar med lyckat resultat och kan. Kollade på byggmax och de har vita , släta innedörrar från 299kr ner . Måla spegeldörrar - Byggfabriken - modern byggnadsvård. Denna bruksanvisning gäller vid målning av tidigare målade ytterdörrar. Ytterdörrar kräver en slitstark färg med bra kanttäckning och god utflytning.


Måla om lister och dörrar - så gör du. Varför inte använda mer vitt i din färgsättning om du söker efter lugn och enkelhet? Det kan verka lite pilligt, men slitna lister . En förutsättning är att dörren tidigare är målad vit.


Få din dörr att smälta in eller sticka ut med hjälp av färg. Under våren och sommaren är det hög tid för att måla om utomhus. Vid behov kan du också byta ut de gamla handtagen och vips har du fått känslan av en.


Tips till dig som ska köpa en ny dörr , köp en vit dörr hos bygghandeln och lackera om . Ge dörren en spännande kulör nästa gång du målar om. Har man flera dörrar på huset så tycker jag personligen att man ska välja samma kulör på alla, det .

Har man ett hus så har man skaffat sig ett livstidsprojekt. Det finns alltid saker att göra, renovera, förändra och förbättra. De gamla dörrarna blir .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg