fredag 21 augusti 2015

Gammaldags blandare tvättställ

Den vanligaste varianten är med ett handtag som styr både flöde och temperatur, men det finns även blandare i gammaldags stil med en kran för kallt och en för . Bottenventil i obehandlad mässing till tvättställ och blandare där bottenventil inte. På Badrumsportalen hittar du blandare till badrummet i alla former och till alla behov. Mora MMIX miljöanpassade kranar för kök, tvättställ , dusch och bad.


Här hittar du klassiska blandare och kranar i gammaldags stil.

Många av kranarna går att få i andra färger såsom guld och mässing. Hittar du inte riktigt den kran . Burlington hörntvättställ med ett hål för blandare. Observera att bottenventil medföljer alla blandare om inte annat uttryckligen.


Vacker etthåls miniblandare för tvättställ från franska Horus. Vi erbjuder blandare till ditt handfat i många olika utföranden. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!


Du fräschar lätt upp badrummet genom att ge ditt handfat en ny blandare - rätt.

Beställ den passande blandaren till ditt tvättställ på nätet eller använd dig av vår. Blandare och bottenventiler passande till Vedum tvättställ och badrumsmöbler. Från gammaldags 2-kransvred till modern sensorblandare utan vred - valet är ditt. Hos oss hittar du praktiska och innovativa badrumskranar och blandare till riktigt bra.


HAMNSKÄR blandare kombinerar en unik och traditionell stil med de . Köp【 Blandare 】hos Byggmax Här ᐈ Visar av 3produkter från 10Kr. Det är detaljerna som gör detFörutom kranar till tvättställ för kök, toalett och andra . Letar du blandare till ditt badrum? Gustavsberg erbjuder alltid hög kvalitet och snygg design för alla önskemål och behov. Se alla våra blandare här!


Vi har produkter för både mer gammaldags badrumsinredningar och typiska funkismiljöer. Tvättställ Edwardian med pelare från Byggfabriken . Fynda VVS bland massor av auktioner. Smycka ditt tvättställ , badkar, dusch eller kök med en vacker blandare som passar din stil.


Vi har allt från det klassiska med gammaldags touch till det moderna . Vi har ett brett urval av blandare och duschset till badrumsmöbler, badkar och duschar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg