onsdag 20 juli 2016

Bryggstege trä

Kraftig bryggstege som är fällbar. De breda och bekväma fotstegen är av tryckimpregnerat trä. Gavlar och handledare är av runt,. Varumärke, Skeppshultstegen.


Denna uppfällbara badstege är tillverkad i varmförzsinkat stål med breda och bekväma fotsteg av impregnerat trä. Fotstegen är räfflade för att undvika halka.

FÄLLBAR RF BRYGGSTEGE 5-STEG. VÅG rostfri badstege - bryggstege används till alla på marknaden förekommande badbryggor, båtbryggor och flytbryggor. Stegen har stycken steg av trä.


Fällbar bryggstege med stomme i varmgalvaniserad stål och steg i tryckimpregnerat trä. Monteras ihop med medföljande varmgalvaniserad bult och mutter. Bryggstegen är fällbar för enkel hantering.


Impregnerade halksäkra trästeg. Enkel montering med medföljande rostfribult. Jag ska bygga en bryggstege och har lite kunskap om vilket träslag jag ska.

Svenskt trä ) kan du söka efter trä - och byggvaruhandlare och . Handtag och infästningar får inte börja rosta och om du har fotsteg av trä så är det inte . Räfflade fotsteg för att undvika halkrisk. Tillverkad i varmförzinkat stål. Produktbeskrivning, En plattform till din bryggstege som ger en stadig bas att stå. Du monterar den enkelt på bryggstegens nedersta steg.


Stomme i varmgalvaniserat stål och steg i tryckimpregnerat trä. Snabb leverans – Tio butiker och. Halksäkra steg med rejäla räfflor av tryckimpregnerat trä. En stadig bryggstege gör det bekvämare och säkrare att komma ner i vattnet och upp på bryggan.


Vi erbjuder galvaniserade och rostfria stegar,. Uppfällbar bryggstege i varmgalvaniserat stål. Urfrästa trappsteg i tryckimpregnerat trä för att minimera halkrisken. En stabil bryggstege som enkelt tar dig upp ur och ner i det svalkande badvattnet.


Vi är en bygghandel som säljer det mesta inom trä - och byggmaterial. Badstege rostfri – En bryggstege med hög kvalitet i pollerat rostfritt stål. Badstegen är är tillverkad i rostfritt stål med steg i tryckimpregnerat trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg