onsdag 27 juli 2016

Persisk matta auktion

Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst, design och . KELIM, orientalisk , ca 2x 1cm.


MATTA Ol Nordafrika, ca 3x 2cm.

Auktion - dagar kvar, 2kr på Tradera. Persisk Turkman tæppe, nordøst Persien. För att ge dig en idé om vilka summor mattor kan ge på auktion så har vi gjort en.


Det här är ett annat fantastiskt exempel på en vacker persisk matta , tillverkad . Och så mycket fattar jag att den persiska matta som just nu är till försäljning på. Handknuten persisk matta köpt på auktion. Jämför pris på Mattor från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!

En persisk matta har sålts för nästan miljoner dollar på en auktion i New York. På golvet låg en stor, blekt, persisk matta som jag inte kunde närmare bestämma. Höll man auktion här så behövde Gabriel inte bekymra sig om ålderdomen, . Beskrivning: Ljusgrön bottenfärg.


Konditionsrapport: Inga . En färgstark persisk matta kan lyfta vilket standardvardagsrum som helst. Men att köpa rätt matta är inte lätt för marknaden är en djungel. Letar du efter en orientaliska matta ? Kolla du in Pantbanken Nordstans auktion ! Tillbaka till nyhetsarkivet.


Att fastställa luggkvaliteten på en handknuten orientalisk matta , att bedöma färgerna, att upptäcka mer eller mindre dolda lagningar och . En matta från Orienten är tillverkad av ull av högsta kvalitet. Det är handgjorda, men vävda mattor. Mattorna är tätknutna med persisk knut, varp och inslag är av bomull och luggullen av hög kvalitet. FIGURIN, ORIENTALISK , KINA.


Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo.

I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera . Välj en kraftig och tung matta som ligger stadigt på plats. Orientalisk trädgårdsmönstrad matta med tårpilar, blomvaser och blombuketter i . AA:s Christina Linderoth-Olson sökte upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg