fredag 8 juli 2016

Begagnad lekstuga säljes

Annons olekstuga säljes på Citiboard. Klart att barnen ska få en lekstuga ! Men vilken ska ni välja? En klassisk modell med veranda och snickarglädje?


Eller en modern och stilren funkisstuga?

Säljes av: JEMBY - Bygg och Renovering i Jämtland april 16:27. Lekstugor till salu från Kr. Flytande tvättmedel lätt parfymedrat liter säljes 3-pack.


Om det önskas så kan en begagnad köksspis som är till för barn gå med i priset. På en dag spikar du ihop lilla lekstugan står det i broschyren. Visst var vi lite undrande när pallen med bräder lastades av på garageinfarten.


Vill du få barnen att vara ute mer?

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Inspirera till mer trädgårdslek genom att beställa en lekstuga från . Vi har hittat fantastiska lekstugor , vissa mer realistiska att bygga än andra! Redig och rejäl lekstuga i kraftigt virke och med vindskivor av plåt på taket och vid . Leverans direkt hem till dig! Fyndbörsen är Sveriges ledande annonsplats för seriösa entusiaster och vänder sig till alla som vill sälja eller köpa motorrelaterade objekt.


I fantasins värld kan en lekstuga förvandlas till vad som helst. Jag ska köpa en begagnad bil och har kollat både på internet och i tidningar . Tror ni det funkar att göra om en lekstuga till hönshus? Jag försökte få tag i en begagnad , men hittade bara dyra renoveringsobjekt. På fastigheten finns utöver huvudbyggnaden en rymlig gäststuga, lekstuga. Söker du efter billiga lekstugor i trä eller lekstugor i plast så sök på blocket efter begagnade lekstugor till salu.


Nya billiga lekstugor kan man köpa av tex. Vi bygger friggebodar, redskapsbodar, bastustugor och timmerstugor av norrländsk furu med hög kvalité och med mer än år i branschen. Tar man ur inredningen kommer den funka fint som lekstuga eller redskapsbod.


Begagnade kompostgaller 10kr st eller 55st för 500kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg