torsdag 28 juli 2016

Godkända dörrlås

Här kan du söka efter godkända produkter och företag. Byt alltid lås innan du . En godkänd låsenhet erbjuder även en bortasäker låsning, vilket innebär att det inte är möjligt. Lås eller regla altandörr från insidan - även när du är hemma. Med vårt godkända lås ASSA Entré får du istället ett rejält .

Vårt godkända ASSA Entré är det lås vi rekommenderar för dig som väljer ett mekaniskt lås till din ytterdörr. Genom den unika tvåfunktionslåsningen kombineras . Att låsenheten är godkänd innebär att den uppfyller de krav som försäkringsbolagen ställer för godkända lås. Ett godkänt lås kännetecknas bland annat av att det låses med nyckel både från in- och utsidan.


Fabrikatnamn och typbeteckning brukar finnas på låsstolpe eller. Den som funderar på ett mobilstyrt lås gör dock klokt i att ta reda på vad som gäller för hemförsäkringen först. Vissa försäkringsbolag ger grönt .

Det är viktigt att din altandörr och din ytterdörr har godkända lås. Ditt skydd mot inbrott ökar också avsevärt om du använder lås som är godkända av. Ett lås består av låshus och spärrmekanism och båda måste vara godkända.


Ett lås med enbart fasad eller snedskuren kolv är inte ett godkänt lås. Godkända lås , dörrar, galler, gallergrindar och andra mekaniska skydd gör det svårare för tjuven. Välj ögonmärkta stöldskyddsprodukter som har intyg eller . BAUHAUS är stolt återförsäljare av digitala, smarta dörrlås från Yale doorman, Lockitron och Danalock. Hur fungerar olika smarta lås och vad säger försäkringsbolagen om smarta lås ? Dörrar ska vara låst med två stycken godkända lås.


Det finns tre olika typer av . Vårt försäkringsbolag kunde inte svara på om vi hade godkända lås. Stöldskyddsföreningen (SSF). Dom bad mig kolla med SSF.


Deras hemsida för detta var dock under . Godkända Lås - axema, bewator, dörrautomatik, dörrstängare, elektriska lås, geze, kaba, kodlås, låssystem, nivex, nycklar, passersystem - företag, adresser, . Smart, elektroniskt dörrlås för eftermontering.

ID Lock 1är ett robust, modulbaserat och användarvänligt elektroniskt dörrlås. Anpassad till smarta hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg