torsdag 7 juli 2016

Hus bortskänkes blocket

Fritidshus på Storholmen. Dokumentskåp Diplomat NGS 2bortskänkes. DORNBRACHT Duschblandare nästan bortskänkes. Sisådär skick så det bör ses. Mobilsurfare - gå hit istället!

Christer Granat fick ett hus helt gratis av multimiljonären Lars Söderberg. Sveriges största köp- och säljmarknad. Via bland annat Blocket så annonserar han ut det gratis. Detta är årets klipp för dig som har en tomt men saknar ett välbyggt komplett hus ”, . Denna guide hjälper dig att finna saker som skänkes bort av både privatpersoner och företag i den . Hitta allt som bortskänkes på Blocket.


Den annonsen har legat ute på Blocket.

Huset med två rum ligger i villaområdet Stenslund i Falun. Det kallas konstnärsvilla därför att en . Ikea byrå i ljus bok bortskänkes. Skrivbord med reglerbara ben bortskänkes.


MÖRKBLÅ SOFFA bortskänkes. Laddare till äldre Sony Ericsson-mobil bortskänkes. Med pass-through så man kan a. Bortskänkes är mest sökta ordet på prylsajten Blocket.


Jag köpte precis ett hus och har jättemycket att göra. Nu försöker scoutkåren desperat skänka bort scoutstugan på Blocket : Hus i attraktivt område bortskänkes. Pris: krona, mot avhämtning. Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken!


Jag tänkte mest om man lägger upp en Blocket annons som bastu. Vi har köpt ett hus som har ett oinrett källarutrymme avsett för bastu, och .

Blocket betyder miljoner köpsugna besökare varje vecka - frågan är bara vilka av dem du vill nå? Oavsett om du är en driven entreprenör som vill öppna en . Håller på att fixa här hemma inför ett stort jobb om ett par veckor. Gör om och byter ut lite möbler, om du undrar över mått och pris kan du kolla . Blocketannonser som bevisar att man kommer längst med humor. Här är annonser som . Bland prylarna som går åt snabbast på Blocket toppar just nu cyklar, gräsklippare och verktyg.


Pierre Leander, som lagt annonsen på annonssajten Blocket till SVT. Saker som bortskänkes 3. Ni är långt ifrån ensamma, enligt en undersökning från Blocket planerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg