onsdag 20 juli 2016

Gummerad gångmatta

Matta med gummerad baksida. Slitstarka mattor som passar i alla rum. Mattor med gummerad baksida ligger stadigt på golvet och halkar inte omkring. Många av våra mattor går att måttbeställa. Abisko vitWilton, modern.


Alfa blåHalkfri, gummerad baksida.

Mycket populär gångmatta med vågor på sidorna. Undersidan är gummerad vilket gör den halkfri. Finns även som stormatta under bord.


De olika rutorna går in i varann och är melerade, mycket lätt att. Kvadrat grön är en tuftad matta i ögelkvalité med gummerad … Köp …. Maskintillverkad gummerad matta. En gummerad matta har en baksida i gummi och en framsida i syntet.


En perfekt variant för stressiga dagar, springande barn och busiga husdjur.

Hos oss får du hög kvalitet till bra pris. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren . IPANEMA är en vacker och mysig matta som passar utmärkt i både hall, kök och vardagsrum. Dess iögonfallande mönster bidrar med harmoni och elegans till . Vi har gångmattor med vävd baksida eller med gummerad baksida som ligger. Gångmattan Cheops är en av våra klassiker, en öglad gummerad gångmatta av . På Fyndiq handlar du alltid tryggt och enkelt.


Passa på att fynda redan idag! Gångmatta gummerad Läs mer. Gummerad gångmatta i modernt papchwork mönster . Lagervaror skickas inom 24timmar, Fri frakt . Tuftad nylonmatta med mönster. Nora finns i flera färger och storlekar som passar bra i hallen, tvättstugan eller bredvid sängen.


Avhämtning i Norrköping. Détails des conditions disponibles en magasin ou sur .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg