torsdag 23 november 2017

Förvaringslåda durkplåt

Verktygslåda i aluminium. Längd 7x Bredd 3x Höjd 2mm. Låses med nyckel (nycklar medföljer). Handtag på båda kortsidorna.


Om vi inte har den storlek du behöver kan vi erbjuda en specialtillverkad aluminiumlåda i durkplåt. Kraftigt konstruerad durkplåtslåda med gummerade bärhandtag och inbyggt lås med två nycklar.

Prisvärd renovering och förvaring. Plåttjocklek: mm Största . För släpvagns- eller lastbilsflaket. Kraftig förvaringslåda i mm korrugerad aluminium. Med gasdämpare i locket.


Infällt lås med två nycklar. FÖRVARINGSLÅDA NORDISKA PLAST 15L TRANSPARENT. Förvaringslåda Smartstore Classic transparent med lock Smart och praktisk box till förvaring .

Själva lådan är tillverkad i durkplåt med den släta sidan inåt. Locket är tillverkat i rostfriplåt. Innermåtten på lådan är. Utdragbar förvaringslåda.


Mantec snorkel, durkplåt , skyddsgaller för . Vi har en aluminiumlåda i durkplåt som vi har satt fast på cykelstället. Laggo Aluminiumlåda 415L. Du kommer bli meddelad när produkten finns.


AL=slätplåt, ALQ= durkplåt. Hur fäster man aluminiumlådan i durkplåt baktill på ATVn? Säljes under halva nypriset.


Montera in en förvaringslåda under släpet, där jag kan ha. Råkade nyligen handla på oss en Aluminiumlåda i durkplåt på Jula för en femhundring till extrapris, ~60l modellen. En välbyggd ATV-tippvagn . Under dem finns en bred list av durkplåt , ett material som återkommer på flera ställen i huset, bland annat som. Storlek på en stämpling ca 3x2mm. Products without images have been hidden.


AB för denna otroliga platsbyggda förvaringslåda med plats för liter bensin . Click here to show products without images.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg