onsdag 15 november 2017

Pontoner säljes

PONTONER Till din flotte arbetsplatform flyttande bastu hus resturang mm. Pontoner husbåt flotte flottar. Säljes av: kv marin maj 15:19. AlfaBryggan har störst utbud på pontoner i Norden.


Rörponton 315- en bra och stabil ponton som lämpar sig till mindre bryggor i relativt skyddade vatten.

Vi säljer pontoner och flytblock som är tillverkade i Polyetenplast. Dom innehåller ingen fyllning som med tiden drar åt sig fukt. Kvadratiska pontoner av polyeten, fyllda med cellplastblock, säljes i valfria längder. Några få hästkrafter räcker ofta långt med våra pontoner eller en tyst miljövänlig elmotor! Marknadens häftigaste pontoner.


Varför en flytponton från Lunneryds? Lunneryds Trollhättan ponton pontoner flotte bygga egen brygga.

Flytponton som enkelt utgör bas för egen brygga eller . Alla våra flottar och pontoner är CE-märkta. Vi skräddarsyr gärna din drömflotte, kontakta oss för mer information! Flytbrygga, pontoner , badtunna, bastu och mer.


Välkommen till Flytkraft! Behöver du pontoner till en brygga eller husbåt, en flytbrygga till din stuga eller . Samtliga modeller har pontoner längs båda långsidorna. Det ger en överlägsen stabilitet och rejält tilltagen flytkraft. Flytelementet består av en CE-märkt . Miljövänliga och med högsta livslängd. Från färdiga pontonbryggor, betongbryggor och mindre flytbryggor till hela hamnkonstruktioner samt tillbehör och reservdelar för brygga och förtöjning.


Mycket välvårdad MT-till salu. Maskinen har flugits av den Finska importören för Auto-Gyro Dick Gylfe. Den finsk registrerade maskinen har alltid stått i . Huset ligger mitt i Mälaren, i närheten av Björnön utanför Västerås, och flyter på pontoner. Köparen måste ha en ankringsplats att flytta huset till, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg