tisdag 14 november 2017

Jacquardvävda tyger

Tyg är en dukvara av textil som är avsedd att användas till kläder, möbelklädsel, sängkläder, gardiner, handdukar, tält, segel m m. Ett tyg kan vara vävt, stickat, . Vårt sortiment består av både vävda och stickade jacquardtyger. Båda typerna passar bra till hem och kläder. AH Tyger är en grossist av modetyger för beklädnad.


Hos oss hittar Du alltid de.

Bild på Jacquardvävd Cashmere. Köp The Royal Collection Tyger online på Brittfurn eller besök vårt. Jacquardvävt silke, damasker, broderat silke och handtryckt mönster ingår alla i de . Våra tyger är vävda av ekologiskt garn med vår egen vävmetod i Sverige! Tygerna krymper ca i första tvätten, men samtidigt blir färgerna ännu finare då.


Namn på jacquardvävda tyger med mönster ofta i flera färger. Förekommer i många olika kvaliteter och fiberslag. CHIFFONG Mycket fintrådigt transparent tyg av . Namn och benämningar på olika kvaliteter, tyger och behandlingar som förekommer i kläder av.

Tyger som är vävda i jacquardteknik brukar man använda som möbeltyger i första hand men det finns exempel på jacquardvävda tapeter. Väveriets specialitet är jacquardvävda möbeltyger. Tradition, inspiration och förnyelse Min huvudsakliga produktion är jacquardvävda ullfiltar, tuftade mattor och tryckta textilier.


Mina mönster är inspirer. Detta robusta bomullstyg med uppkomst från vintagedenim är fantastisk som möbeltyg, för den som söker en generös indigoblått tyg med smarta jacquardvävda. En utsmyckad jacquardvävd sammet med historiskt inspirerat mönster.


Fantastik för möbelklädsel, finns i flera olika färger, allt från subtila neutrala- till rikare . Här finns tyger till alla dina kreativa projekt. Välj bland ett färgsprakande utbud av tyger för sömnad av gardiner, kuddar, dynor, väskor och allt du kan tänka dig. Besök gärna våra butiker för att se hela vårt sortiment med tusentals tyger och sybehör! Vallilas färggranna och lättskötta vaxade tyger passar många ändamål.


Vaxtygerna finns i tre olika kvalitéer och har tryckt eller jacquardvävt mönster. Ljungbergs Väveri Flexibelt textiltryckeri. Producerar hundratals tyger och tryck.


Specialicerade på jacquardvävda möbeltyger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg