måndag 27 november 2017

Pontoner cellplast

Flytblocken har en hög bärighet med en flytkraft . En av marknadens starkaste. A- pontoner (Fri frakt). Polyetenponton, som dessutom är . Tubformade pontoner i polyeten, fyllda med insprutad cellplast. Valfria längder upp till m.

Diameter 5mm eller 3mm. Ett hölje av polyeten och en invändig kropp av formgjuten cellplast. Med ett lock av polyeten och . Att använda pontoner i form av luftfyllda rörpontoner av polyeten har många fördelar. Enkelhet och mångsidighet kännetecknar dessa pontoner. Jämför gärna med andras låg-bärande pontoner , tunnor, vattensugande frigolitblock . Pontoner för dig som vill bygga din flotte, brygga eller husbåt.


Vi har pontoner som gör bygget enkelt.

Många, inklusive ingenjörer och upphandlare, på t. Jag har många ideer men först behöver vi pontoner. Några få hästkrafter räcker ofta långt med våra pontoner eller en tyst miljövänlig elmotor! P18-Ponton P24- Pontoner P18-Skarv. Livstids flyt-garanti d. Miljövänligt, luft som flytkraft och släpper inte ifrån . Fogskum är bra om man behöver spruta in i ett utrymme. Som Anders skrev så är det mycket kladdigt.


Fogskummet är ju i Pollyuretan som även limmar. Samtliga modeller har pontoner längs båda långsidorna. Pontoner i Aluminium, fyllda med cellplast för att tåla trycket från is och bli osänkbara. Den är bryggan är ett ekonomialternativ, den har samma överdel som övriga bryggor, men istället för pontoner har den oskyddad cellplast som flytkroppar, finns i . Det har dock visat sig att efter några årtionden i bruk så är. Flotten flyter på två pontoner fyllda med cellplast och är enligt Ole osänkbar.


Den står i vatten vinter som sommar sedan år tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg