måndag 13 november 2017

Hyra food truck till fest stockholm

Carotte Catering i Stockholm , allt för din fest och event med mat tillagad från grunden. Vi serverar god och vällagad mat av färska råvaror som uppskattas av alla åldrar. Boka BRAND truck, bar truck, food truck , Segway Kiosk?


Klicka på mer info för tidigare case. Stockholm beer and whiskeyfestival, STCC, Friends Arena, Stockhomsmässan,.

MasterCar, Brunnby Lantbruksgatan, Vallastaden , STHLM Tech Fest , Weekend Festival,. Vilken typ av truck vill du hyra eller bygga? Boka foodtrucks till ditt företag eller event! Vi har samlat de bästa och mest ambitiösa food truckarna tillgängliga under ett och samma tak. Få en food - truck med catering till din parkeringsplats!


Efter några resor i USA där vi sett fenomenet Food Truck ´s växa fram så började vi fundera varför det inte gjordes något liknande i Sverige och i Stockholm , . Färdiga Bánh Mi eller buffé med Vietnamesiska tacos som gästerna bygger. När vi levererar catering till Stockholm och andra närliggande städer tillkommer en.

Vi medverkar ofta med vår food truck på fester , företagsevent och festivaler. Hyra av foodtrucken till företagsevent där pizzan lagas på plats i foodtruckens vedugn. Foodtruck med vedung på 4grader kan ordna catering även.


Denna afton spenderar vi på en privat fest i Norrviken! Ni vet väl att det går bra att hyra oss för hemmafester likväl som festivaler och andra . Här samlas det senaste från den rullande maten. Visst har vi en kultur med en försvenskad taco-fredag, men tyvärr är det bara en halvfabrikats illusion av. Handelshögskolan i Stockholm. Stockholms och kanske Sveriges första mexikanska foodtruck äntligen till.


Att hitta billig catering i Stockholm är inte alltid så lätt, men det finns faktiskt många. Här har vi även tillgång till en lokal för uthyrning om ni behöver lokal för fest. Ring oss för frågor gällande food truck catering i Stockholm.


Hyr trucken med eller utan personal, med eller utan egen branding, en dag- eller veckovis. Allt ifrån din privata fest i trädgården till produktion- eller eventbokningar. Rusning till Knorrtrucken i Linköping och till Fortumtrucken i Stockholm i Måndags.


Alla möjligheter för egna upplägget vid fest , disputation, bröllopsmiddag eller.

KAN LÄGGAS TILL: ○ DJ-anläggning ○ Tält sommartid ○ Mat ○ Food Truck. Catering - Vi arbetar med catering både till lunchmötet och till festen , med eller utan food truck. Med hög kreativitet och lång erfarenhet av stora och . Du är här: Bröllopstorget. Budgetbröllop i Stockholm.


The Kitchen Crew är en foodtruck med streetfood.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg