måndag 25 december 2017

Isadora ögonbrynspenna light brown

Används för att forma och accentuera ögonbrynen. Forma ögonbrynen med borsten innan färgen appliceras. Lägg korta linjer med pennan, borsta sedan för ett . Fyller i och formar ögonbrynen.


Perfekt för att forma, styla och fylla i ögonbrynen, för ett tätare och mer markerat resultat. Den medföljande borsten gör det enkelt .

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Precision Brow Pen Waterproof. Medlemspris 66:(89:-). Eyebrow Pencil Waterproof - En ögonbrynspenna som fyller ut glesa.


En härlig mjuk ögonbrynspenna som gör det enkelt och smidigt för dig att fylla i och forma dina ögonbryn med ett naturligt resultat! Mjuk ögonbrynspenna som fyller i och formar ögonbrynen. Vattenresistent, lätt att applicera och ger ett naturligt resultat.


Kika in och se priset nu - Beställ i dag!

Förläng brynet om det behövs! Isadora Eye Brow Pen g Pen Light Brown. I färgen light brown. Jag har bara testat den en g. Nya Build-Up Mascara Extra Volume - Black Brown. Läppstift, Ultra Matt Liquid Lipstick, Nude Attitude, Sugar Brown , Posh . Extra tunn ögonbrynspenna för precis och kontursäker ifyllnad av brynen.


IsaDora Ögonbrynspenna - Light Brown. Färg: Light Coffee OBS: Nyanserna kan variera någon beroende på vilken skärm du tittar på. Jag använder HM´s ögonbrynspenna och sen fyller jag i med en ögonskugga från IDUN . Ger fina, tunna linjer vid. En vattenfast ögonbrynspenna som hjälper dig att fylla ut glesa ögonbryn och ger ett tätare, mer markerat men samtidigt naturligt och matt resultat!


EKOLOGISKA BARN- OCH BABYKLÄDER - GEGGAMOJA Målet är att skapa barn- och babykläder som ska vara snygga, praktiska och sköna. En hårdare ögonbrynspenna som tack vare hårdheten gör det lätt att få till tunna linjer. NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil Ash Brown.


Eyelash And Eyebrow Tint 3. Billiga Navy Resteröds Classic Boxer Mode, Navy Grossist. Frakt: krVisa erbjudande.

Namelessmes profil på emocore. Bli medlem för att kontakta honom. Bomull-siden Svalöv är ett underbart tyg för sjalar, linnen och tunna klänningar. Produktion på beställning.


Minimal användning av vatten, el och råvaror. REQ - ett nytt svenskt professionellt märke inom nagel-, Spa- och skönhetsprodukter. Med Karin Ström i spetsen presenterar vi en komplett produktserie som . Gillar även en liknande från isadora om man letar efter en lägre prisklass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg