tisdag 12 december 2017

Varmluftsgaller till öppen spis

Här finns effektiva tillbehör som varmluftsgaller och inmurningskassetter i olika storlekar för vedspisen eller kaminen. Tillbehör till bästa pris! Här säljer vi varmluftsgaller av varierande fabrikat för din kakelugn och murspis med mera.


Den tresidiga använder du när du vill sätta in spiskassetten i en öppen spis. Varmluftsgaller är speciellt lämpligt om luftöppningen ovanför spiskassetten är .

Contura varmluftsgaller grå med inbyggnadsmått 250x125mm. Ställ den i öppna spisen och luta veden emot. Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris.


Hej, vi har nyligen installerat en insatskamin i vår öppna spis , mysfaktorn är hög men tillskottsvärmen lyser lite med sin frånvaro. Montering av kassett i öppen spis. Lika praktiska som stilfulla!


Med en Keddy spiskassett kan du väcka nytt liv i din öppna spis och samtidigt.

Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig . Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Bild:Eldsynlighet Eldsynlighet.


Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget. En vanlig öppen spis har en verkningsgrad på mellan 5-procent. En vanlig, öppen spis suger ofta åt sig lika mycket värme som. Om varmluftsgaller skall monteras, tag hål i . Avser installation i befintlig öppen spis.


Sverigekassett i din öppna spis är dessutom rent. Installera en braskamin? SPISKROK finns i två modeller. Material: Förnicklat järn. GNISTGALLER: För öppen spis.

Säg att man har en öppenspis modell större. Den uppvärmda luften förs ut i rummet via ett rejält varmluftsgaller av gjutjärn för. När det gäller tilluft till befintlig öppenspis som. Våra spiskassetter är gjutna och designade för att passa alla typer av öppna spisar.


Lustfyllda detaljer som vackert formgivna varmluftsgaller gör Ktill en. Våra täckgaller i stansad plåt fyller ut mellanrummet mellan spiskassetten. Tång, vedhake, borste och skyffel upphängt på golvstativ. Allt av svartlackerat järn.


Den fyrsidiga dekorramen använder du när du bygger en egen spis för att anpassa öppningen i murverket till spiskassetten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg