onsdag 13 december 2017

Persiska huset göteborg

Persiska Huset i Göteborg AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 1TKR. Det sitter endast män i styrelsen.


Bolaget skall bedriva handel med mattor, textilier, konst och antikviteter och därmed förenlig verksamhet. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och . Visa fler bolag på denna adress .

Bokslut, styrelse, F- skatt, . Sveriges största söktjänst för öppettider. Branscher: Mattor, detaljister,. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Andra butiker i närheten.


Säljare sökes för försäljning av dekorativa orientaliska och moderna mattor. Människorna och humorn här i Göteborg är bara bäst. Ali Afraz, auktoriserad värderingsman, på Persiska huset , tvekar han inte en sekund.


Vi har under åren försett en stor mängd hem och lokaler med vackra mattor.

Låt dig inspireras av världens kök - vi har något för alla smaker! Kartor Väder och Nyheter. Taghi Mahdavi kommer att berätta om sitt intresse kring mattorna, den mångåriga . Geografi: Gula huset är beläget i Kållered utanför Göteborg.


Found in categories: carpet store, furniture . Cyan racings nya högkvarter i Mölndal, söder om Göteborg , har kostat. Qatar fortfarande är på väg i en container från Persiska Viken. Marbodal Göteborg har öppet i Göteborg. Hon hade precis flyttat till en egen lägenhet, inte långt från huset.


Ann arbetade som portier på ett hotell i Göteborg , hon var levnadsglad och plikttrogen. Hennes namn betyder ”självständig kvinna” på persiska. GÖTEBORG (VN:s utsände) Torsdagskvällen var något extra för Anderstorps SK och deras supportrar. Laget tog sig då tillbaka till allsvenskan.


Katya och Oleg arbetar som läkare. Till slut står hon inte ut med hans utlevande beteende och vill skiljas. Men hon har inget val utan måste bo kvar med Oleg i . Flexlinjen har en hållplats i direkt anslutning till huset och för de som kan är.


Vår omsorgspersonal talar flera språk, till exempel finska, persiska och kroatiska.

Optional province fields. Oliver kvar i Göteborg och åkte hem själv för att . En granne slog larm om branden vid sjusnåret på torsdagsmorgonen, men huset ligger lite avskilt till vilket kan vara orsaken till att branden . Saud med den fundamentalistiska reformrörelsen wahhabiterna för att på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg