tisdag 26 december 2017

Stensåpa

För ett rent och snyggt stengolv. Rekommenderas inomhus till porösa eller glaserade keramiska plattor, natursten, terracotta, italiensk sjösten, . Utmärkt för rengöring av sten- och betongytor utomhus. Komplettera med impregnering för bäst resultat.


Skulle olyckan vara framme och stenen bli missfärgad har vi produkter för att ta bort eller dölja exempelvis fläckar, skador . Fungerar ihop med livsmedel.

Våra olika sorters medel är anpassade för alla olika . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Döljer effektivt repor och slitage . För grundlig rengöring av byggsmuts. Tar bort stenskydds- och vaxbeläggningar, lindrigare cementbeläggningar, olja och fett . Leverantörens produktnummer.


Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det . Alla har vi väl någon gång strukit med handen över en stenyta och fascinerats av dess lenhet eller dess naturligt grova struktur.

Stenens förmåga att den ena . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Senaste artiklar som jag tittat på: STENSÅPA NITOR 750ML. Ingår i Capton Super Floor System. Innehållet och behållaren lämnas till kommunens insamlingsställe för farligt avfall.


Stensåpa för rengöring och ytskydd av betong resp. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Tillgänglighet: I Lager. Lägg till i prisförfrågan.


ANVÄNDNING: För rengöring av sten, plast, trävita furugolv, sanitetsgods, kakel . En natursåpa som kan användas på alla typer av stengolv som tål vatten. Såpan ska användas för den dagliga skötseln då den både rengör och impregnerar . Effektiv rengöring av trä, metall, sten, plast och målade ytor som dessutom luktar gott. Tvålflingor har samma effekt som stensåpa men är betydligt svårare att få tag i, så då kan man lika gärna använda stensåpa. Numera finns även speciella stenprodukter som stensåpa , stentvål och stenolja i fackhandeln, men enligt Ingvar Hedenrud lär det fungera lika .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg