tisdag 26 december 2017

Tryckimpregnerat trä grått

Vara samma gråa färg som det blir på teak när den blir äldre. Har du använt tryckimpregnerat virke ? Underhålla tryckimpregnerat ? Järnvitriol på impregnerat trä – hur har det gått? Allt om Trädgård forum.

Dvs det som begränsar hur lång tid det tar för träet att bli grått är. Tryckimpregnerad trall får med tiden en grå patina. Ska du bygga en uteplats, altan eller veranda?


Hos BAUHAUS hittar du tryckimpregnerat trä till sommarens alla projekt! De flesta köper ändå tryckimpregnerat trä i en grön nyans. Där finns en garanti på år.


Men man behöver inte ha tryckt virke om man inte vill . Det behandlade träet är till en början gulbrunt och lite flammigt.

SiOO:X Original produkter används till tryckimpregnerat trä. För trallvirke, bryggor, utemöbler och annat trä vid altanen. Original Träskydd används till i första hand tryckimpregnerat virke.


Efter bara några år börjar virke som utsätts för mycket sol och fukt spricka och bli grått och trist. Behandlar du tryckimpregnerat virke regelbundet med Träolja . Jag har testat ett nytt medel från NITOR för att behandla tryckat virke. På min balkong ligger ett ca två år gammalt tryckimpregnerat trallgolv, det.


Bortåt procent av alla svenska altaner är byggda av tryckimpregnerat trä. Det är slitstarkt, lättarbetat och prisvärt. Eftersom mitt hus är vitt med gråa knutar, tänkte jag att en ljusgrå. Men det finns andra alternativ.


Nu var träet lite gulaktigt i tonen, men sedan börjar det ske i process träet. Kan man lasera tryckimpregnerat virke och få den silvergråa färgen eller. Har två altaner i närheten i grå sten så jag vill att allt ska gå i samma . En helt ny altan byggd av tryckimpregnerat trä rekommenderar hon att man låter vara i tre månader, eftersom den redan har ett skydd.


Behandling med järnvitriollösning ger en färgning av träet , men inget nämnvärt.

När man använder beständigt tryckimpregnerat trä skall självklart . Så väljer du och sköter om tryckimpregnerat trä. Få tillgång till exklusivt innehåll – helt gratis. Träet klarar sig väl utan oljebehandling och kommer då anta en grå naturlig .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg