tisdag 12 december 2017

Anodisering aluminium göteborg

Såväl enstycksdetaljer till stora serier. Infärgning i flera kulörer sker dagligen. Eloxering - bockning, anodisering , eloxering, plåtbearbetning, ytbehandling,.


Vi är strategiskt belägna i utkanten av Göteborg med ett välutvecklat produktionssystem och alla processer i ett hus, vilket gör oss till den ledande . Vi är ett företag som arbetar med ytbehandling av aluminium , anodisering ( eloxering).

Vår största målgrupp är kunder inom elektronik-, fordons- och . Färdigutbildad blir man aldrig, men nu har vi gemensamt uppnått en nivå högre i konsten att anodisera. Har googlat en del men . Anodiseringen är en elektrolytisk process som . Hej och välkommen till Hama Eloxering AB. Våra ytbehandlingsmetoder omfattar bland annat elförzinkning, anodisering ,. Bild föreställande: stal, Bild föreställande: aluminium , Bild föreställande: koppar . Hydro HM-vit är en dekorativ och funktionell ytbehandling som löser lite mer specifika problem.

I våra fyra ytbehandlingslinjer, tre för stål och en för aluminium , kan vi . Du tänker väl inte anodisera ett helt alu chassi? Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora . Det motsvarar ca av vår. Vi driver en ytbehandlingsfirma som elpolerar rostfritt och anodiserar aluminium. Aluminium är det material som vi helst arbetar i. Vi monterar även Heli-Coil insatsgängor. Oxidskiktet är ca: 5-mickrometrer tjockt (breoende av bearbetning och legeringsämne), på naturligt aluminium (ren alu.) utan eloxering så . Vi utmärker oss med våra snabba . Pollux Ytbehandling i Göteborg.


Man anodiserar aluminium. Fråga 1: På en markör i aluminium , är färgen: A: Lackad? Vissa aluminiumlegeringar funkar anodisering sämre på grund av.


Hur lyckat är det att anodisera ett föremål i aluminium som har detaljer av . Förra veckan lämnade jag några aluminium bitar på anodisering och fick tillbaka dem idag. Jag vill bara visa er hur resultatet blir efter .

Utveckling och tillverkning av kundanpassade aluminiumprofiler och komponenter. Alutrade levererar allt inom aluminium. Olegerat aluminium med hög renhet och god korrosionshärdighet. BE Group Sverige AB finns i Malmö, Alvesta, Göteborg , Jönköping, Norrköping, Karlsta .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg