onsdag 13 december 2017

Pooltak 4x8

Jämför priser och läs recensioner på Pooler. Pooltak Klasik 4x(silver Elox). Den välvda formen påtaket är det mest . Om du funderar på ett lägre pooltak och föredrar rundade former och mjuka kurvor, är Dallas den bästa lösningen för dig. Dess Gåvänliga skenor, sidoingång , .

SMART B PLUS Antracite är ett utav våra mest sålda pooltak. Detta passar utmärkt till en 4x8m pool. Ett pooltak i lågt utförande med öppningsbar sektion som gör det lätt att kliva i poolen utan att behöva skjuta . Ett pooltak är den typ av pooltäckning som har överlägset flest fördelar, men det är också. Förutsättningarna är ett pooltak på cirka 4xmeter.


Hollywood är ett barnsäkert pooltak med lås. Den automatiska sektionslösningen innebär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.

Flera storlerkar och modeller att välja mellan. Frakt till tomt inräknat i priset. Skjutbart pooltak i aluminium eller antracitgrå färg. Lågbyggt designat pooltak.


Med klarglas som standard. Levereras i box för eget montage. POOLTAK SMART 4xPLUS (Sidodörr POOLTAK DALLAS 4xCLEAR ( sidodörr. silver elox). Snyggt pooltak för pooler 4xm!


Vissa auktioner erbjuder eller fler produkter per gång. Nova-serien är vår standardserie för pooltak med låg takhöjd. Våra pooltak produceras för hand och med många års erfarenhet vilket borgar för en kvalitet och finish i världsklass. Nova Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås och. Har du en pool som behöver ett bra skydd?


Innermåttet anger avståndet mellan pooltakets skenor, mätt från skenornas respektive insida. Classic-serien är vår standardserie för pooltak med normal. Classic är ett barnsäkert pooltak med lås och modell- serien har precis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg