måndag 29 juni 2015

Båt sandlåda

En härlig uteleksak som. Det här är en sandlåda från Woodlii som inte är som andra sandlådor! Den roliga sandlådan är formad som en båt med en röd skeppsratt, sittbänkar och ett tak i . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt . En lite extra roligt utformad sandlåda i form av en båt och med tillhörande mast.

Med en bra sandlåda kan leken dessutom varieras i det oändliga. Du hittar även andra Uteleksaker produkter från STOY hos Lekmer. Gör din egen sandlåda med segel, klicka här för byggbeskrivning. Med denna hemma i trädgården är det fritt fram för alla små sjörövare att ge sig ut på böljan den blå.


MONTERINGSANVISNING SANDLÅDA BÅT. Sandlåda i form av en båt. Bygga sandlådaJag skulle vilja bygga en egen sandlåda till våra barn, inte nödvändigvis.

Varför inte bygga i form av en båt eller en bil. En klassisk sandlåda i trä från STOY. Formad som en båt med förvaring för leksaker samt två små bänkar som . Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för sandlåda.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . En liten båt har hamnat i vår trädgård till barnens stora glädje. Produktnamn: SANDLÅDA BÅT , DFA. Lappset_attrib_ATTR12 PCS . Av obehandlat trä från ansvarsfullt skogsbruk. Inbyggt lock som fälls upp till två bänkar.


Mått: 1x 1x cm. En morsom og original sandkasse fomet som en båt. Dette er en perfekt utendørsleke fra alltid like stilsikre Woodli, og den vil sikre herlig utedørsmoro for barna . Redskap: Båt med rutschkana, sandlåda med bakbor två däckgungor,.


Ca säckar krävs för att fylla. En lastbil där flaket är en sandlåda och i sandlådedelen finns ett lekbord för barnen att använda.

Denna pin hittades av Evelina Dalgren. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Finno sandlåda med sittkant. Lekmiljö med sandlåda , lekhus, lekbord och solsegel.


Pure Robinia Båt med lekbor roder och solsegel. This Pin was discovered by pill village. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg