måndag 15 juni 2015

Fasadglas malmö

Vår personal har gedigen glaserfarenhet och bistår med hög service och teknisk support. Kontakta oss för offert! Fasadglas har 1framgångsrika år i glasbranschen.


Hammerglass - den okrossbara rutan. The environment aspect was a high focus point during the whole project with the.

Miljöcertifieringar har satt . Malmö , Lund och Helsingborg. Visionen om det glasade rummet. Glas är och har i flera decennier varit det byggmaterial som står för modernitet, framtid och visioner – det går aldrig ur tiden.


Våra glasmästerier har gedigen kunskap och lång erfarenhet av arbete med alla typer av glas. Det blåtonade fasadglaset har ersatts med en milt grönblå emaljerad plåt, lik den som. Det tunga fasadglaset faller ner i containern och krossas med ett dån.


Hitta din närmaste återförsäljare.

Alla våra partner är noga utvalda för att du ska få bästa kvalitet och service. Schüco Premium Partner har en särskild inriktning . Emporia is first and foremost an. Nu i dagarna tas den i drift.


Antal gemensama projekt: 1. Modern och luftig stil som glasdörrar, väggar, dusch- och skjutdörrar och fasadglas få en luftig, ljus och exklusiv känsla. För högt värmeinflöde från solen genom fönster – både fasadglas och . Arkitekt: FOJAB arkitekter,. Byggherre: TK Development. ARKITEKTGRUPPEN I MALMÖ AB. Tre huvudtyper av system för fasadglas har undersökts utifrån parametrarna;.


Ytterväggen är utformad som ”hål i mur” med en sandwishkonstruktion i betong, grafitisolering och fasadglas. Den är både bärande och stomstabiliserande. Vi satte oss på någon slags balkong innanför fasadglaset ovanför Havsentrén där det var. Tillverkning av isolerrutor.


Emaljerat och härdat fasadglas med keramiskt färgskikt.

En optisk filmteknik med flera lager som passar riktigt snyggt på fasadglas , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg