fredag 19 juni 2015

Solkräm nivea

Allt om solkräm för fet hy. Hur du tar hand om ansikte med fet hy med fettfri solkräm. Jämför priser och läs recensioner på Hudvård.


Deep Tan Carotene Sun Lotion är en solkräm med solskyddsfaktor 6. Lotionen ger en intensivt gyllenbrun färg, samtidigt som den återfuktar huden och ger ett . Vi har hudvårdsprodukter från Nivea som är till för ansiktet och kroppen, men även olika typer av solskydd.

Handla online smidigt och enkelt! Köp NIVEA hos Åhlens, vi finns över hela Sverige och har ett brett sortiment av NIVEA produkter. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Vattenresistent solskydd som omedelbart skyddar och förhindrar att huden åldras. Nivea - Shoppa Solkräm hos Ellos till bra priser. SpfKids Moisturising Spray Solskydd. Välj bland mängder av Solkräm från kända märken.


SPF 2 medelhögt skydd mot UVA och UVB. Oavsett om du har ljus eller mörk hud utsätts du hela tiden för solens skadliga strålning, så du behöver alltid använda solcreme.

Med andra ord: Det är ditt . Ger ett säkert solskydd omedelbart. Optimal balans av UVA- och UVB-filter. Minskar risken för solallergi. Vitamin E bekämpar fri radikaler.


Clas Ohlson Effektiv spray som skyddar huden mot solens stark. Här kommer en riktigt bra deal tycker jag! Kanonerbjudande på tidningen Amelia där du får ett komplett solskydd från Nivea ! Det var inför en reklamfilm som Nivea kom på att en fiskmås som bajsade solkräm kändes som en bra idé. Men allmänheten tyckte lite . Förpackningsstorlek (ml).


Hos Parfumdreams hittar du ett stor sortiment av parfymer och vårdande produkter till mycket förmånliga priser. SOLKRÄM LOTION NIVEA SPF20. Fri leverans från 2kr. After Sun Nivea Moisturising After Sun Lotion.


Niveas nya sollotion i roll-on är årets solskyddsnyhet. Dessutom finns en serie solskydd som inte fläckar ner ljusa kläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg