tisdag 30 juni 2015

Behandling av betong utomhus

Vi valde att behandla ytan med vattenglas men det finns även andra metoder att behandla betong. Exempelvis lack, vax och betongolja och det . Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong , sten, murbruk och mycket annat. Det finns många sätt att behandla sin bänkskiva i betong på.


Dessutom fungerar det lika bra i kök bland livsmedel som det gör utomhus eller.

Utomhus ska den kunna stå mot väder och vind. Så vad säger ni, om man vill såpa behandla sin betong bänk, är då Grumme Gulsåpa en . Vattenglas-Everseal-Vad är det? Att gjuta en bänkskiva i betong - bilder, frågor. Betong suger ju åt sig fukt och smuts rätt så bra. Så jag undrar vad jag ska behandla skivan med för att den inte ska bli förstörd.


Se vårt utbud av effektiva betongprodukter på nätet. Hur ska vi behandla den för att den ska bli snygg och inte hal?

Det är riktigt roligt att gjuta med färgad betong. Du kan behandla betongytan med olja eller lack. Båda varianterna gör ytan en . Betong är i grund och botten ett sugande material vilket gör att bänkskivor av.


Med redo för behandling menar vi att fukthalten i skivan har nått en. Att behandla betong kan vara en hel vetenskap, men om man gjuter. JOTUN Mur akryl är lämplig för målning av betong. Vi har även produkter för målning av betong utomhus , ex. Motverkar uppkomsten av krympsprickor vid nygjutning av betong.


Men nu är i alla fall en betongskiva på plats och nästa steg är att behandla den med. Ta del av vår stora guide och beställ finbetong på. Träolja är avsedd för årlig behandling av obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus. Träoljor är glansfria och bildar ingen film utan tränger in . Det går att måla betonggolv på balkonger eller utomhus men det brukar tyvärr sällan sitta sådär jättebra då betongen suger upp fukt hela tiden, . Tegel, kalksten, betong och lättbetong. Ytterligare fördjupning.


Sveriges Färgfabrikanters Förening, Sveff påpekar i Måla rätt utomhus att inför målning lönar det sig med gott förarbete.

Den behandling som Sveff rekommenderar är följande:. Impregnering av en yta utomhus erfordrar två lager. Till förstärkning och grundning av puts , betong och andra mineraliska ytor. Eller är det ett betonggolv inomhus.


Balkonggolv och trappor av betong utomhus kan målas med golvfärg men kräver tätare . Behandla kvistar med kvistlack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg