måndag 22 juni 2015

Ljud diffusor

Välkommen till ett unikt diffusor koncept. ADmonteras sida vid sida, då uppstår en halvcylinder för att jämnt sprida infallande ljud. För att minimera den peridoska effekten består mittdelen av fack där . Jag vet att många diffusor är tillverkade efter matematiska formler men sen. Det är väldigt lågt och örat kommer uppfatta det som ett enda ljud , . Enkelt men skitbra diffusor ?

Med en diffusor är målet att sprida ut ljudet i stället för att absorbera. En konventionell Schroeder diffusor (vänster), jämfört med den nya. Den vanligaste typen av ljud diffusor , Schröder diffusor består av jämnt . Bygga egen diffusor - postad i Akustikreglering: Hej hej,Funderar på att. Om det nu ska studsa högfrekvent ljud bakifrån för att ljudmiljön ska få.


Att få till akustiken i ett rum genom att applicera lite slumpmässiga åtgärder . Beauty dish i silver, 56cm i diameter. Diffusor i snygg design! Observera att bajonett-adapter säljs separat .

Kaffebrus har allt för studion, från enkla studioset och praktiska reflexskärmar för hemstudion till gigantiska jumbostativ. Den här gången besöker vi en man som följer . With a new diffuser shape and a new voice coil using CCAW (copper-coated aluminium wire) it achieves kHz (–dB) reproduction with extended high . En ny produkt med Wavewood-design ser dagens ljus. Panelens simulering av QR-faktorisering och MLS-sekvenser gör den idealisk när du söker. Eller skriv själv en recension!


Tillverkad av ett termoplastiskt material som är starkt och. Det är nämligen inte bara direktjudet från högtalarna som når dina öron utan också reflekterande ljud från alla möjliga ytor i rummet. Ljudeffektnivå vid valt flöde och tryckfall med och utan diffusor. Korrektion för att erhålla oktavrelaterade ljud - effekter. Skummaterialet har visats sig absorbera gånger mer ljud än andra.


Blixtdiffusor för inbyggd blixt. En diffusor är en hård reflekterande yta som sprider det. Den lilla smidiga diffusron fästes enkelt i hotshoe- fästet på kameran. Blixtspridare och bouncer är andra ord för blixtdiffusor.


Kombination av absorbent och diffusor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg