torsdag 24 mars 2016

Automatisk kabelvinda

Automatisk kabelupprullare med svängbart vägg-fäste lavet av lackerat stål. Spärrmekanismen enkel att kontrollera och byta. Robust skyddshölje med bärhandtag.


Fri frakt över 999kr Välkommen till Elbutik. För vägg - och takmontage med 1graders vridning. Gummikabel m, H07RN-F 3xmm², Schuko-Schuko, max.

Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Söker en automatisk kabelvinda för valfri kabel. Visa filter Stäng filter. Smart kabelvinda meters väggmonterad. Självupprullande vinda i slagtålig ABS-plast med automatisk spärr och justerbart kabelstopp.


Jag skulle vilja ha tag i någon automatisk kabelvinda av mindre modell än vad man hittar hos t. Byggde om ett skogsmåttban men . Drivfjäder: En kabelvinda utan automatisk inrullning är det ingen större vits att.

Med Anti-Twist funktion vilket innebär att navet är stillastående vid . Tillverkad i slagtålig plast. Längd m med jordad stickkontakt. Hålavstånd för upphängning ca.


Kabelvindan är tillverkad av . Mycket robust modell med m . Kan till fördel placeras i våra Connecto. Vindan är överhettningsskyddad och med stötsäker kontakt. KABELVINDA ÅTERFJÄDR 22M 3G5.


Jordledningen skyddar effektivt mot . Finns med standardkabel, avtagbar kabel eller robust kabelvinda. Ljudkvalitet i toppklass. Underlätta i vardagen med en kabelvinda med god kvalitet. Vi kommer snart släppa en efterfrågad produkt och här är en kort film om K-Able - Cable Retractor en automatisk kabelvinda.


Kommer finns för bland annat . Jag jobbar som support och servicetekniker för datorer. På min arbetsplats har jag en bänk med kablar som har kopplingar för en .

Hepa filter och automatisk kabelvinda. Teleskoprör i aluminium. Sladdvindan är effektiv men kontakten åker lätt ur vägguttaget då man drar maskinen med sig. Elektronisk sugeffektsreglering.


Ljusdisplay med visning av effekt. Läs mer om ”Comfort- kabelvinda med OneTouch-funktion. W, l behållare, filterpåse i fleece och automatisk kabelvinda – gör denna toppmodell perfekt för dammsugning av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg