fredag 25 mars 2016

Golvlister ek

En snygg och fräsch golvlist eller golvsockel ramar in ditt golv. Föredrar du material som furu eller ek ? Vi har även vitlaserade och obehandlade lister. Givetvis kan du även välja om du vill ha släta eller profilerad golvlister.


Hos Golvpoolen kan du köpa golvlister från kända tillverkare som Pergo och Kährs.

Badrumströskel Lacka Ek , B729xH26xD118. Vårt breda sortiment med golvlister innefattar bland annat som golvsocklar, nivålister, trappnos skarvlister, avslutningslist, och tröskellister . Här hittar du golvlister ! Förutom att vi erbjuder golvlister i samtliga kulörer och fanérslag som vi. GOLVLIST I FURU - slät eller allmoge.


Slät mm, allmoge mm . Golvlist ek klarlackad allmoge 15x69mm.

Vi har möjlighet att välja om vi vill ha vita golvlister alt lister av massiv ek (kommer att ha ekparkett och vita väggar). Om vi uppgraderar till ek. Köp golvlister : Ek hos Bjelin.


Fri hemleverans, fria provbitar. Låt inte fula skarvar och små detaljer skämma ut dig, vi har listerna som döljer småfelen. Vi har lister i flera olika utföranden och material så som valnötsfanér, ek.


Hos oss på K-rauta hittar du golvlister i flera olika material och färger, till exempel valnötsfanér, ek eller björk men även vitlaserade eller obehandlade om du . Av högkvalitativ furu och ek. Producerat av en FSC-certifierad fabrik. Om du har ett golv i klassisk ek kan det både bli snyggt att använda dig av en liknande tröskel i samma . Hela kedjan från ide till ritning till upphandling av.


Nivålist aluminium ljus ek 2-mm 9mm. Lundbergs SKARVLIST ALUMINIUM. Forbo T list för parkettgolv under halva nypris. Välj egenskaper (st) .

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Tapetvåderna mot taklister och golvlister renskärs till exempel inte, utan flikar. Senare köper de hem ett nytt matsalsmöblemang – bord i stavlimma oljad ek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg