torsdag 24 mars 2016

Elfa distrelec butiker

Utlämning och hämtning av varor sker endast i vår butik i Solna. Se adress och öppettider lite längre ner. Elfa Distrelec AB Elektronikhöjden 14. Bestilt i dag, leveret i morgen!


Till exempel vilka betalningssätt de godkänner, om de har några fysiska butiker och mycket annat. Alla butiker lagerför inte Elfas samtliga produkter, men butiken kan alltid beställa de Elfa -produkter du efterfrågar.

Vill du köpa Elfa online? Dessa webbshoppar erbjuder möjligheten att köpa Elfa -lösningar på webben. Behöver du hjälp med att planera din förvaring? I de här butikerna finns experter som . Elfa is well known for smart storage solutions. You will find flexible interior products and made to measure sliding doors for each room of your home.


En förändring som framförallt de som sysslar med service och reparationer upplever som en försämring är att företaget har stängt sina butiker i Kungens kurva i södra Stockholm och i Göteborg. Jensen till Industri Kapital.

Söker du liknande butiker i Solna kan du kika lite . ELFA har gjort ett utmärkt jobb med sin webbshop. Inte minst eftersom att systemet är integrerat med de fysiska butikerna på ett bra och pedagogiskt sätt. Här hittar du alla adresser, telefonnummer och öppettider för Elfa - butiker i Stockholm. Hehe ja, du hittar nog inte mycket större butiker att handla från. Elfa fanns säkert innan du var påtänkt conrad är en STOR firma.


Conrad Se under Webb- butiker. KjellCompany Se under Butiker nära oss. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 39miljoner. En ny hemsida kommer Elfa lägga ut i juni, eventuellt i maj. Och alla lager i Europa skall på sikt flyttas till ett stort lager i Hollan nära gränsen till Tyskland.


Men teknikbolaget, som fick en ny ägare för några år sedan, ska samla hela lagerverksamheten i Holland och tvingas därför lämna lokalerna i Järfälla. Vi är cirka personer kvar här i dag, som mest var vi runt 2personer, berättar fastighetsansvarige Bengt Afzelius .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg