torsdag 10 mars 2016

Laminera papper göteborg

Skydda dina utskrifter, fotografier och viktiga handlingar genom laminering. För enkel laminering utan maskin. Flera olika storlekar att välja mellan. Vi laminerar , beskär, scannar och binder in.


Miss Print Tryckeri har funnits.

Vi är ett tryckeri i Göteborg som bl. Hos oss hittar du ett brett sortiment med maskiner och tillbehör till dig som vill ha möjlighet att själv laminera. Laminering Inplastning - företag, adresser, telefonnummer. Handla här eller i någon av våra butiker.


JustNu Göteborg Västra Frölunda. Det tar cirka sekunder att laminera ett Aark med mikrons laminat. Bevara och skydda ditt material med laminering. LED lampor och ljudsignal .

Detta är en stor fördel jämfört mot ett laminerat papper som inte alls klarar . För bättre skydd och djupare färgåtergivning rekommenderas laminering (inplastning). Skanna, kopiera och faxa. På många av biblioteken i Göteborg finns det teknisk utrustning för att kunna skanna, kopiera och faxa. Hemelektronik och tillbehör samt vardagsprylar för soffmys, finmiddag, storstädning och morgondusch. För laminering av fotografier, diplom, bokmärken etc.


Enkel och snabb laminering helt utan maskin. Vi har en komplett efterhantering med . Maria Ray Johansson : Konsthantverkscentrum - Detalj, Göteborgs tingsrätt. Yrkesorganisation KRO, KC väst. Vi ser hellst att ni skriver ut på våra papper som är testade i våra skrivare.


Layout och design av broschyr om motorer för lyxyachter. Ett enkelt sätt att laminera utan maskin. En linjal är ett bra hjälpmedel att ha . Upp till av dataöverträdelserna är relaterade till papper så gör makuleringen enkel och effektiv.


Jag vill laminera eller plasta in A3kartor. Jag har köpt en så fin ABC-plansch till min dotter men den är bara gjord i papper och löper stor risk att bli förstörd.

Laminera och klistra enkelt, snabbt och miljövänligt. Vissa papper kan behöva beställas innan tryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg