onsdag 30 mars 2016

Måla schackrutigt golv

Att måla ett rutigt golv är faktiskt lättare än många tror. Men det gäller, som vanligt , att vara noga med förarbetet innan du börjar måla. Förändra hela rummet genom att måla golvet rutigt. Med noggrannhet, riktiga verktyg och ett ordentligt underarbete får du garanterat ett lyckat resultat.


För Ernst Kirchsteiger är golven det viktigaste i en inredning. Här ordnar han ett diagonalt rutmönster som får rummet att genast kännas större.

Den gamla mattan slets bort, golvet slipades och jag kände att jag ville måla det rutigt. Det är inte bara vackert! Rutigt golv är på allas läppar – och i många retrokök, badrum och hallar. Så här enkelt fixar du rutgolv utan ojämna linjer, konstiga hörn eller. Måla ett klassiskt rutigt golv till kök eller hall - få tips, goda råd och inspiration för en lyckad målning hos Beckers Färg.


Sugen på att måla ditt golv rutigt ? Här hittar du en steg för steg beskrivning på hur du målar ett rutigt golv. Några allmänna tips på temat: Måla.

Så målar du rutor eller diamanter på väggen eller golvet på ett enkelt sätt. Att lägga ett schackrutigt golv är inte ett lättvindigt beslut. Märk ut mönstret med en fasad linjal och en blyertspenna, och måla sedan ytterst noggrant med en . Randigt i hallen, rutigt i köket och hexagoner i sovrummet – nu är det populärt att göra trägolv till en. Ett säkert kort är då att måla golvet randigt.


Finns nu även på Apple TV! Någon som vet hur man på bästa sätt målar schackrutor på ett grägolv. Tänkte vitt och någon lite mellangrå färg och vita väggar.


Vi är riktigt stolta över vårt handmålade golv med optiskt illusionsmönster! Vi kände att filmen inte riktigt beskriver hur det . Och självklart ska jag lägga ut en ” Måla rutigt golv ”-guide! Jag har lovat att göra det förut, och sedan har livet kommit emellan och guiden . Hur - Jag målar rutigt Golv ! Platsen som ska bli lite rutig.


I denna gör-det-själv film om att måla tidigare målat trägolv får du några goda råd om hur du lyckas på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg