onsdag 9 mars 2016

Gamla dörrar som sänggavel

Gamla spegeldörrar fick bli ny sänggavel. Sänggaveln i sovrummet är gjord av gamla dörrar. Newsner ger dig nyheter.


Här får du tips på en länk som . Nedan: Här har två gamla dörrar använts som gavel. En sänggavel av gamla plankor med avställningsyta på toppen är jättesnyggt: trä är på .

För att optimera förvaringsmöjligheterna har de snickrat hyllplan på baksidan av . Tämän Pin-lisäyksen löysi Olivia Hartman. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Möblerat med fynd från gården - gammal dörr som sänggavel , gamla trälådor som sängbord och en påfågelfjäder från påfågeln Pelle som bodde i byn för . Jag blev väldigt inspirerad att göra en sänggavel av en dörr som jag ser att många gjort.


Nu hittade jag två gamla dörrar i källaren. Grejen med dessa är att det . Skippa turen till tippen och återanvänd istället gamla dörrar , galgar, flaskor och.

Här har man satt in spegelglas i fönstren och använt som sänggavel. Just sänggavel , sängben och tjockare madrasser är exempel på . Gavlar fungera som en kreativ och dramatisk samlingspunkt för ditt sovrum. Bygga en sänggavel med hjälp av gamla dörrar kan vara en kreativ . Jag ska göra en sänggavel av en gammal dörr. Birgitta gör hantverk som tavlor med gamla verktyg i ramar att pryda väggarna med.


Det har blivit omåttligt populärt att använda gamla dörrar som sänggavlar, och det är där inspiration till Kvarnby sänggavel kommer från. Dörren i mitten är lite nyare, men den på höger å vänster sida är drygt 1år. Alla tre säljes med karm. Renovera med mera renoveramedmera.


Vilket ryck vi fick förra veckan! Tapeter i sovrummet på plats, en egengjord sänggavel och farmor Majkens gamla pottskåp fick lite ny färg på sig. Av gamla träbitar och plankor kan man göra en sån här snygg sänggavel , vet tyvärr inte var.


Snyggt och enkelt med dörrar som sänggavel. Ikväll tänkte jag visa en bit av sovrummet och vår nya sänggavel som vi. Nä men inte kan det ju vara helt fel att ha en massa gamla dörrar att . Gamla patinerade dörrar har återbrukats som sänggavel , fint accentuerat mot en kleinblå vägg.


Högt i tak för skir textil!

Gamla dörrar behöver inte hamna i en deponi som de kan återfödas i en mängd gör-det-själv-projekt i hemmet. Villkoret för dörren, och medlen . Behöver lite omvårdnad och färg. Charmig sänggavel av två gamla dörrar på Björnbärsvägen 129! Bild tagen från styleroom.


Vi har några gamla spegeldörrar vid torpet. Det kommer att kännas bra att använda dessa dörrar till en möbel . Som hon ska ha som sänggavel. Bloggare - Amelia blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg