måndag 28 mars 2016

Trädgårdsavfall nacka

Nacka vatten och avfall AB. Om kompostering av trädgårdsavfall : Regler och praktiska tips. Vi på ReGarden har de resurser som krävs. Vi kommer och tar hand om allt det du vill bli av me oavsett om det är trädgårdsavfall eller möbler eller . Inga grovsopor, trädgårdsavfall eller elavfall får ställas i soprummet!


Nu knoppas det i trädgårdarna och många börjar räfsa upp fjolårets löv och små kvistar.

Vad gör du med ditt trädgårdsavfall ? Här ser du vad som gäller i din kommun. Bor du inom ett planlagt område får du elda trädgårdsavfall i form av kvistar och grenar under tre veckor på våren och tre veckor på hösten. Vi kan hjälpa till med bortforsling av trä buskar och annat trädgårdsavfall.


Förra veckan var årets första eldningsvecka, . Undantaget är två veckor på våren och två på hösten, då det är fritt fram att under . Trädgårdsavfall på Bageriberget mellan Saltsjöqvarn och. Vi hämtar cyklar, möbler, byggavfall, trädgårdsavfall och allt möjligt annat.

Istället för att själv . Säck för trädgårdsavfall. Pop-up modell, som står stabilt, men är. Till följd av bilhaveri idag den maj har det blivit försening av villainsamlingen i delar av Lilla Björknäs och . Sista helgen att elda trädgårdsavfall. Behöver du en container för byggsopor eller trädgårdsavfall ? Välj mellan en mängd olika containrar anpassade efter dina behov. Hyr din container hos BIG . Få kostnadsförslag på tjänster, anmäl förfrågan online t. Bortforsling av grenar och ris, ca kbm.


Frukt- och grönsaksrester. Utanför eldningsperioden är även eldning av torrt trädgårdsavfall förbjuden. Vallentuna endast kan elda trädgårdsavfall under dagar. Då kan du elda torrt trädgårdsavfall.


Nu öppnar Stockholms stad en återvinningscentral för trädgårdsavfall. Från en tipp för trädgårdsavfall , besökt av ingen, till ett myllrande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg