onsdag 30 mars 2016

Skjutdörrar glas badrum

Håller på att planera nytt badrum och att ha en glas - skjutdörr mellan masterbedroom och masterbath skulle vara trevligt. Den är helt i glas och dörrbladet är anpassat för att kunna ersätta trädörrar i. Det dubbelfrostade är speciellt framtaget för att användas till toaletter och badrum. Briljant skjutdörrar för garderober byggs alltid måttanpassade för att utnyttja . Glas i badrum har blivit ett snyggt komplement till klinkers och kakel.

Med hjälp av olika duschväggar kan du snabbt skapa olika avdelningar i ditt badrum , exempelvis en duschavdelning. Förutom att duschväggar är smart och . Duschvägg IFÖ Solid SVS NS är en stilren och praktisk duschvägg med skjutdörr som ger ditt badrum en snygg finish! Det finns nischlösningar med skjutdörrar och så kallade salongsdörrar.


Detta är en exklusiv modell med mjukstängare som standard. Du kan få dörrarna med spegel, glas. Välj mellan olika fyllningar genom att klicka på dörrarna.

Snygg design med satinprofiler och bakre väggen av frostat glas gör. Alla våra duschdörrar är gjorda i härdat glas. Härdat glas är glas som ifall det krossas blir till många små bitar och är svårare att skada sig på. Söker du efter badrumsglas, duschväggar eller glasväggar till badrum ? Vet du om att du kan använda glas på väggarna istället för kakel? Allt i glas – bilglas, glasräcken, inramningar m. Rökfärgrat glas och skjutdörr.


En trendig duschvägg ökar trivselfaktorn i ditt badrum och skapar ett stilrent. NORO ICE DV är en elegant svängbar skärmvägg med rakt glas. Hos BAUHAUS hittar du rejäla skjutdörrar i olika utföranden, som t. Vi har skjutdörrar anpassade för både utanpåliggande och . Handla enkelt och smidigt på nätet.


Här hos Bygghemma hittar du duschdörrar som passar alla badrum , och du bestämmer själv hur. Skjutdörr Nordiska Fönster Fjäll 3- Glas PVC. Duschdörr Bathlife Mångsidig Rak Dörr Delvis Frostat Glas.

Välj en rak eller rund duschvägg med klart eller frostat glas från svenska märken. Ge ditt badrum en elegant hörn med en duschhörna i härdat säkerhetsglas från . Du kan också ofta välja mellan vanlig dörr eller skjutdörr. Du slipper stänk på andra ställen i badrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg