torsdag 17 mars 2016

Hyra luftrenare

Kontakta Ramirent om du vill hyra en maskin över dagen eller etablera en hel arbetsplats. Luftrenare , joniserande 1m kg, kW, -, Visa detaljer. Hyrsam har några av marknadens mest avancerade, portabla luftrenare. Hos oss kan du hyra luftrenare i Stockholm - Kunnig personal - Miljövänliga lösningar - Bra priser - Välfylld maskinpark med välsorterat utbud.


Du kan gnugga dig fördärvad utan bli med stanken. Så släng skurtrasan och hyr ett ozonaggregat istället.

Försedd med indikatorlampa för filterrengöring och trasigt filter samt timräknare. Effektiva mot mögel och elak lukt. Hyr Powerzone per dygn mot lukter från mögel, rök, husdjur och andra föroreningar. Bläddra i produktkatalogen för att hitta de produkter du vill ha med och lägg till dem i din varukorg.


Du kan skapa en förfrågan för ett projekt från de . Se samtliga maskiner för uthyrning på vår webbplats. FÖR NÄRVARANDE HAR VI ETT EXTRA HÖGT TRYCK PÅ BESTÄLLNINGAR VILKET KAN MEDFÖRA ETT PAR DAGARS FÖRDRÖJD LEVERANSTI . Nu kan du enkelt hyra en lämplig ozongenerator för att själv göra en effektiv och permanent lukt eller mögelborttagning i ditt hem, bil, båt .

Arento hyr ut luftrenare till dig och ditt företag. Hör av dig till närmaste depå för att hyra eller få mer information om vårt sortiment. Vi hyr ut luftrenare som tillsammans med andra åtgärder kan göra det möjligt. Pris hyrdag 1: 164:- Pris hyrdag 2: 0:- (Pris exkl. moms.


Försäkring tillkommer med ). Hyr en saneringsapparat av oss! Vi erbjuder hyra av saneringsapparaten Biozone MiniPowerZone. Rök-, lukt- och mögelsanering . Priser baseras på avtalskunder samt enångskunder.


Alla priser är exklusive moms! Hyra dag 1: 1kr Exkl. Jonisator som effektivt motverkar lukt i rum med en yta på upp till m². Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Välkommen att hyra din maskin hos oss i Gällivare, Gävle, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, . Testa om vår enkla lösning kan hjälpa er.


Vi på CLAIR kan erbjuda en individuell lösning baserad på mobila luftrenare. Lösningen är inte avsedd att hantera . Hepafilter H1 utrustad med grovfilter.

Klarar av utrymmen upp . Var femte svensk är pollenallergiker. Ett sätt att minska problemen är att skaffa en luftrenare till sovrummet. Men att köpa första bästa apparat är . Under vårterminen skippade Hudiksvalls kommun att hyra in moduler för att ersätta klassrum vid en skola och använde istället luftrenare för att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg