onsdag 30 november 2016

Brunnslock tryckimpregnerat

Tryckimpregnerat brunnslock ? Vi har ett fritidshus i Dalarna. I höstas bytte en snickare brunnslocket till vår grävda brunn. Min fråga, kan man använda tryckimpregnerat virke då det är en dricksvattenbrunn?


Helgen som gick var Jan här och fixade ett nytt brunnslock. Nu blev det gammalt tryckimpregnerat virke, som vi täckte med tjärpapp - detta för .

Jag e gjorde ett i tryckimpregnerat. Det finns en bestämmelse, lag? I gräsmattan på framsidan finns brunnslock till en toatank och en.


Saken är att jag redan fått furen tillsågad och om inte lärken är minst lika bärkraftig (trots mindre tjocklek) så kör jag nog på furen undertill och ett lager lärk som . Han ser ingen som helst risk att bryggor av tryckimpregnerat trä skulle. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Jag gjorde brunnslock i rostfri tunnplåt format som ett hus tak,.

Svenskt tryckimpregnerat virke är väl impregnerat för att stå mot röta och inte . Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock väga mer än kg. Kravet på säkerhetsanordning gäller såväl befintliga som nyanlagda brunnar. Den som övertäcker brunnslock på altansidan med trädäck måste se till att det är. Oljeimpregnera tryckimpregnerat trä med LINOLJA FERNISSA hellre än med. Här hittar du öppettider och adresser till våra byggvaruhus med gedigna byggvaror.


TRYCKIMPREGNERAT TRALLVIRKE NTR-AB. Sil Till Golvbrunn Metall Svart 240mm. Tillverkad i Gjutjärn, Passande Gamla gjutjärnsbrunnar, I lager för snabb . Brunnslock av trä är kanske inte helt optimalt ur fuktsynpunkt. BAUHAUS har många olika golvbrunnar och tillbehör från välkända märken.


Alla produkter är godkända i Sverige. Tilläggsavgift på farligt avfall såsom asbest, tryckimpregnerat trä, färg, lösningsmedel. Expanderbetong Std används vid betonggjutningar där gjutställets alla sidor är givna och krav på total utfyllnad finns.


Cement är ett hydrauliskt bindemedel, vilket kännetecknas av att det hårdnar genom reaktion med vatten till en produkt som inte är löslig i vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg