tisdag 29 november 2016

Clopay fjärrkontroll

Sedan några år tillbaka är vi generalagent i Norden för Clopay som är. Modell Baseline 400N inkl fjärrkontroll exkl tryckbrytare att fästa invändigt på väggen . Låt aldrig barn leka med fjärrkontroll till elektriskt manövrerade portar. VARNING: OM MAN EJ FÖLJER . En Takskjutport från Clopay. Clopay takskjutportar är värdens största tillverkare av garageportar, prisvärd med mycket bra kvalitet och säkerhet.


Jag är själv på jakt efter en motor så jag kan styra porten via fjärrkontroll. Takskjutsportar öppnas inåt antingen manuellt eller med fjärrkontroll. Det är den mest praktiska och efterfrågade porten. Vi valde Clopay av två anledningar: Den.


Prisvärda och högkvalitativa garageportar som har enkla öppningsmöjligheter med motor. Utrustas helt efter dina önskemål och behov. Coachman takskjutportar är den perfekta blandningen av skönhet och funktionalitet, dessa garageportar ser ut som träportar, men är tillverkade av stål. Som rubriken lyder så är det en takskjutport med motor samt fjärrkontroll. Vi hjälper dig välja fjärrkontroll.


Med rätt fjärrkontroll får du bättre styrning på dina prylar i hemmet. Här hjälper vid dig att hitta rätt modell för just dina behov. TF Clopay - världens mest.


PORT- AUTOMATIK SPECIALERBJUDANDE! Fjärrkontroll Pearl Twin 2-kanals (GPE). Aperto fjärrkontroll , antrazit 2-k , Rektangulär. Porten levereras med motor och 1st fjärrkontroll , men kan väljas utan motor också. Fallskydd: Ja Klämskyddade sektioner: Ja Säkerhetsgångjärn: Ja Snabbspännare: Ja Isolering: 50mm polystyren.


Motor ingår med st fjärrkontroll och st . En komplett port med motor och fjärrkontroll behöver inte kosta så mycket mer än en manuell port med lås. Portautomatik (400N) med st fjärrkontroll. Priset inkluderar demontering av befintlig port . Clopay garageportar, inkl takskjutport 25 port- automatik och fjärrkontroll ,. Clopay , världens största tillverkare av takskjutportar.


Sommer och Aperto garageportöppnare med fjärrkontroll - enkelt, tryggt och bekvämt. Clopay har även ett eget testcenter där varje port testas under extrema förhållanden. En takskjutsport öppnas innåt antingen manuellt eller med fjärrkontroll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg