torsdag 17 november 2016

Tvätta trasmatta i maskin

Det finns en mängd skiftande råd om hur man ska göra för att tvätta trasmattor i maskin – men så här gör jag och är nöjd med resultatet. Brukar ni tvätta era trasmattor i vanlig tvättmaskin ? Har en som verkligen skulle behövas tvättas, men blev osäker. Tvätta trasmatta i tvättmaskinen? Hur tvättar ni trasmattor ?

Trasmattor i tvättmaskin? Trädgårdsforumet - Odlas forum - Odla. Visst kan man tvätta trasmattor i vanlig kilos maskin.


För dig som inte har en tvättmaskin eller inte får plats med mattan i denna så går det utmärkt att tvätta mattan i badkaret eller ute på. En blöt trasmatta behöver inte vara särskilt lång förrän den väger långt mer. Du skriver att det stora problemet med att tvätta i tvättmaskin är att . Att bara köra fulla maskiner är inte bara miljövänligt, utan i detta fall också.

Mindre plastmattor och små trasmattor brukar kunna köras enligt . Det gamla beprövade sättet att tvätta trasmattor är att skura dem. Det gäller såklart inte om du har egen tvättmaskin. Loading har klarat sig hittills utan en officiell tråd om att tvätta trasmattor. Mattor - Våra trasmattor , ripsmattor och glesripsmattor går bra att maskintvätta i grader kulörtvätt.


För dyrt att lämna in, blir billigare att köpa nya i så fall. Skulle behöva tvätta en trasmatta i tvättmaskin. Förbudet att tvätta mattor beror på att det blir obalans i trumman. Jag har en matta i badrummet, och en trasmatta innanför dörren.


Så jag undrar då om den går att tvätta i en vanlig tvättmaskin ? Enfärgade trasmattor i bomull kan tvättas i maskin (40°C). Torsdagens andra stopp för sommarpatrullen blev killan, eller källan som man säger på rikssvenska, i Vitemölla. Där höll Bodil Andersson . Det går utmärkt att köra dem i maskin och tvätta. Antingen med såpa i, eller .

Så här sköter du din TRASMATTA : Din matta får naturligtvis en lång. Att man inte ska tvätta mattor i vanliga tvättmaskiner (oavsett storlek) beror på att motorn . I färgade trasmattor finns det alltid överskottsfärger som i vissa . Om inte några medföljande tvättråd säger annorlunda, bör mattor med en fastsydd baksida,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg