fredag 11 november 2016

Jula vibratorplatta

Välkommen till oss på Jula ! Kraftfull vibratorplatta som kan användas för både grus-, jord-, och asfaltspackning. Maskinen har 4-taktsmotor, god hastighet, rejäl konstruktion och nedfällbara . Utrustad med en kraftfull . Visa filter Stäng filter. Sortera efter: Relevans.

Motordriven vibratorplatta i stålchassi (hk). Plattdimension 5x 5mm. Köpa markvibrator, padda. Jula har en padda för tre lakan just nu på kampanj.


Upptäck massor av aktuella erbjudanden och rabatter på Jula i Stockholm! Rabattkoder och erbjudanden i reklamblad från Jula i Stockholm . Finns en del andra effekter utav detta också. Dock är det avgörande att vibbrationerna har exakt rätt frekvens o omfång.


Gäller denna modell: Swepac FR vibro platta vibratorplatta vibrator padda.

Golvplattor 11-pk HARD HEAD Jula. Title: Jula , Author: catalogofree, Name: Jula , Length: pages, Published:. Använd till ett projekt. På bilden föreningens flexibla byggställning från JULA.


Veckans reklambla priser, rabatter. Vibratorplatta Plate Compactor pc 11. OBS Lånad bild men exakt . Bensindriven 4-takts vibratorplatta för asfaltering, plattläggning, gjutning av grunder och andra markarbeten.


Segermo Entreprenad en fjärrstyrd vibratorplatta från Hyr City som motsvarar. Du hittar mer sommar i våra varuhus och på jula. Trädgårdsslang, solfångare m m. Etapp 2: MOVO installation fördubblar lagerutrymmet för JULA. För med en vibratorplatta får den hela sängen att skaka. Då menar vi inte en sketen liten plast-bil från jula utan ett bensindrivet monster från Hobex.


Jula så är dessa betydligt mer gedigna och riktigt svenskt hantverk. Hyrde en vibratorplatta i måndags och avslutade med att lägga på ett litet . Verktyg och jula säljes nya eller begagnade i Hela Sverige. Bensindriven vibratorplatta som säkerställer ett perfekt resultat vid markjobb, oavsett om du ska.


Go to the productFind similar products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg