fredag 11 november 2016

Container hyra

Några saker att tänka på vid hyra av container. Det måste vara tillåtet att ställa containern på önskad plats. Om containern ska stå någon annanstans än på din.


SUEZ erbjuder privatpersoner på ett flertal orter att hyra container till fastpris direkt på vår hemsida. Du slipper köerna vid kommunens återvinningscentral och. Hyra container upp till kubikmeter Liftdumper m3.

Bra om du vill hyra container som är skonsam mot underlaget. Kan lyftas över mindre staket. Vi hjälper dig att hitta. Behöver du hyra container i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Vi levererar containern dit ni vill, vi finns i hela Sverige.


Hyr container till lågt fast pris. Papper, plast, trä, metall – vi har containrar för alla typer av avfall och källsortering . Ring oss så lämnar och hämtar vi exakt vad du behöver i containerväg.

Betala containerhyra enkelt via vår webb. Pris inom parentes är inklusive moms. Container snabbt på plats överallt i Skåne.


Du betalar ingen hyra om containern står ute i mindre . Skall du flytta, bygga om eller röja där hemma? Hos oss kan du hyra en container för bara kronor om dagen. Vi sköter allt åt dig - lämning, hämtning och . SRV återvinning containeruthyrning med utkörning och hämtning. Det kan du göra hos Lunds Renhållningsverk.


En container kan användas för att samla in . Du som behöver slänga mycket på en gång kanske funderar på att hyra en container. Kommunen har inga containrar . Täckt kombicontainer med topphängda plastluckor och sidoluckor. Töms med frontlastar-, baktömmande och liftdumpersbil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg