måndag 14 november 2016

Färg för aluminiumplåt

Färg för aluminiumtakplåt. Frågeställare: Tommy Johansson. Vårt c:a kvmtr stora ouppvärmda uthus har tak av fabriksmålad korrugerad aluminiumplåt lagd . För grundmålning av aluminium.


Hammerite NoAnti Rust Primer är en effektiv grundfärg innehållande zink som ger en perfekt grund för övermålning av de flesta färger.

Aluminium är en relativt ung metall. I Europa började aluminium att användas som . Det är så hrä att aluminium bildar en speciellt tät oxid som gör att färg inte fäster – och denna oxid åste man ta bort kemiskt. Täckfärg för metall förhindrar rostbildning och stoppar befintlig rost.


Med Beckers färg för metall kan du skydda maskiner, redskap och staket. Innehåller 9 aluminium. Eller vill du sätta ny färg på dina utemöbler?

Med rätt förberedelser och. Allround innehåller aktiva . Kvalitén PXär välbeprövad och är en tjock och . BEVEGOLINE PLÅTTAKSFÄRG L. HALVBLANK VATTENSPÄDBAR AKRYLFÄRG MED HALKSKYDD. FÖR TAKMÅLNING I STÅL- OCH ALUMINIUMPLÅT. Vi erbjuder ett brett sortiment av aluminiumplåt , durkplåt, stucco, anodisera perforera lackerad och skyltaluminium. Lindab erbjuder aluminium för plåtslageriarbeten i kvalite- ten PXAL.


Plåtens baksida är lackerad med en grå polyesterbaserad färg. Att måla plåt och metall ger inte bara ytan ett vackert utseende, färgen utgör också ett. Galvaniserad plåt och aluminium måste mattslipas innan målning. Tak som liknar bild ovan kan ej målas förrän all färg är borta eller avlägsnats! Från verk kan alla NCS och RAL färger erhållas.


FÄRG BORSTAD ALUMINIUM (NATURLIG FÄRG ) YTBELÄGGNING . Köp plåten av oss, det lönar síg!

Fraktas till dej med egen turbil! Välj färg från RAL-skalan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg